Haar man stuurt haar een selfie vanuit het hotel, maar hij merkt de weerspiegeling in de spiegel niet op: ze ontdekt dat ze wordt bedrogen

Janine

19 Februari 2021

Haar man stuurt haar een selfie vanuit het hotel, maar hij merkt de weerspiegeling in de spiegel niet op: ze ontdekt dat ze wordt bedrogen
Advertisement

Sociale netwerken en instant messaging apps hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen elk moment van de dag met de buitenwereld delen. Afgezien van degenen die de behoefte voelen om persoonlijke momenten van hun leven met onbekenden te delen, zijn er ook mensen die, met vrienden en vriendjes, geen moment stoppen om foto's te maken of de status van hun profiel bij te werken. In het verleden was het de gewoonte om je partner te bellen om te weten hoe het met hem ging - vandaag is een gesproken bericht voldoende, misschien vergezeld van een selfie in plaats van een "ik mis je". Het ontvangen van berichten en selfies van je partner kan natuurlijk leuk zijn, vooral als afstand een rol speelt, maar het kan nooit een dag in zijn gezelschap vervangen. Helaas neemt in situaties van afstand de kans ook toe om bedrogen te worden, en soms, als je niet al te slim bent in het gebruik van technologie, loop je ook het risico je eigen glazen in te gooien. Net zoals de man van deze vrouw deed. 

via TikTok / shesough

Advertisement
TikTok / shesough

TikTok / shesough

De video op TikTok van de gebruiker "shesough" is viraal gegaan, die eerder uitlegde dat haar man 's avonds naar het casino was gegaan om' s nachts in een hotel te slapen, en kondigde vervolgens de echte reden voor die video aan: het verraad van haar man. Na het ontvangen van twee "mooie" selfies van haar man, genomen in de spiegel, rechtstreeks vanuit de badkamer van het hotel, merkte de vrouw een detail op dat plotseling het bedrog onthulde. Kun jij het op de foto zien? De vrouw vraagt het de ​​TikTok-gebruikers en verzekert iedereen dat ze van haar man al een "ex" heeft gemaakt. 

Advertisement
TikTok / shesough

TikTok / shesough

In de spiegel zie je duidelijk een stijltang, die je meestal niet krijgt in hotelkamers: een ongebruikelijk hulpmiddel voor een man met kort haar. Vandaar dus dat de man niet alleen in die hotelkamer was en dat de stijltang door zijn mysterieuze metgezel in de koffer was gestopt. Naast de stijltang ligt er ook een ontwarrende kam, een beetje ongebruikelijk voor wie kort haar heeft. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de man, wiens gezicht om privacyredenen zorgvuldig is bedekt, niet eens een trouwring draagt. Anderen gooien nog wat olie op het vuur met: "Mannen realiseren zich gewoon niet wat ze doen."

Vreemdgaan is een gedrag dat niet te rechtvaardigen is, maar het moet gezegd worden dat deze man echt onzorgvuldig was! 

Advertisement