"Mijn moeder is er vandoor gegaan met mijn vriend": een 24-jarige vrouw keert na de bevalling terug naar huis en ontdekt het bedrog

door Janine

21 Februari 2021

"Mijn moeder is er vandoor gegaan met mijn vriend": een 24-jarige vrouw keert na de bevalling terug naar huis en ontdekt het bedrog
Advertisement

Vreemdgaan is iets dat hoe dan ook onaanvaardbaar is: er zijn mensen die kunnen vergeven, dat is waar, maar het herstellen van het vertrouwen dat oorspronkelijk tussen twee mensen bestond, is erg ingewikkeld en vaak scheiden de wegen zich. Stel je voor dat je niet alleen door je partner wordt verraden, maar ook door een naast familielid - de klap zou verwoestend zijn! Helaas is dat precies wat er gebeurde met de 24-jarige Jess Aldridge, die, toen ze eenmaal thuiskwam uit het ziekenhuis waar ze net bevallen was, ontdekte dat haar moeder was weggelopen met haar vriend, de vader van het kind. In één klap verloor de vrouw zowel haar vriend als haar moeder. Haar zoon zal geen vader en geen oma krijgen: hoe kan ze hem dit uitleggen? 

via Dailymail

Advertisement
Facebook / Jess Jane Aldridge

Facebook / Jess Jane Aldridge

Een verhaal dat echt ongelooflijk is en dat gelukkig niet vaak in het leven voorkomt. De jonge Jess was verloofd met Ryan Shelton, een 29-jarige man die ze drie jaar eerder online had ontmoet. Vanwege haar relatie en het belang van haar eerste dochter had Jess ook haar baan als schoonmaakster in een hotel opgezegd, maar dat hielp de relatie met Ryan duidelijk niet. Toen ze erachter kwam dat ze zwanger was, wilde de jonge vrouw, net als vroeger, met Ryan bij haar ouders intrekken, omdat ze dacht dat de aanwezigheid van haar moeder, Georgina, zou kunnen helpen om voor haar tweede kind te zorgen. Voor haar was het een klap in haar gezicht om na de bevalling te ontdekken dat haar moeder en haar vriend samen waren vertrokken om hun “geheime” droom om samen te zijn in vervulling te laten komen.

Advertisement
Facebook / Jess Jane Aldridge

Facebook / Jess Jane Aldridge

Jess beweert dat ze een vreselijke situatie heeft meegemaakt toen ze thuis was bij haar moeder, vader en Ryan, vooral omdat ze niet anders kon gezien de lockdown van het coronavirus. Tijdens de maanden dat ze in huis was, had Jess gemerkt dat er iets vreemds was in de relatie tussen Ryan en haar moeder en ze beschuldigde hen herhaaldelijk van het hebben van een relatie. De twee hebben dit echter altijd ontkend. De vrouw zegt getuige te zijn geweest van absurde scènes, waarin haar moeder vrijuit met Ryan flirtte, terwijl zij en haar vader op de bank tv zaten te kijken. Eenmaal uit het ziekenhuis na de bevalling, ging Jess naar huis met de kleine Reuben, maar zowel Ryan als zijn moeder waren al weg. Een paar uur later schreef Ryan haar een bericht waarin hij haar vertelde dat de relatie tussen hen voorbij was en dat hij het niet langer kon verdragen dat ze hem er voortdurend van beschuldigde een relatie met haar moeder te hebben. 

Facebook / Jess Jane Aldridge

Facebook / Jess Jane Aldridge

Helaas werd de relatie tussen Ryan en de moeder van Jess een paar dagen later door beiden bevestigd. Hoe konden ze dat Jess aandoen? Ze reageren allebei door hun schouders op te halen en te argumenteren dat je niet echt kunt beslissen op wie je verliefd wordt. Jess had haar moeder horen vertellen dat ze haar vader na 12 jaar relatie wilde verlaten, maar ze geloofde niet dat ze hem zo achter zou laten. In feite was ook de vader van Jess geschokt en kapot door de situatie. Georgina en Ryan zijn samen gaan wonen in een ander huis, terwijl Jess is teruggekeerd om de huur te betalen in het huis waar ze ooit met de man woonde.

Een werkelijk huiveringwekkend verhaal, waarvan we hopen dat het niemand ooit zal overkomen!

Advertisement