De gemeente verhindert hem een ​​garage onder het huis te bouwen, maar hij realiseert het op zijn eigen manier - BekijkDezeVideo.nl
x
De gemeente verhindert hem een ​​garage…
De leerling krijgt de hoogste cijfers en vraagt ​​de leraar om zijn bonuspunten te geven aan degene die ze nodig heeft 16 onverbeterlijke honden waarop het praktisch onmogelijk is om boos te worden

De gemeente verhindert hem een ​​garage onder het huis te bouwen, maar hij realiseert het op zijn eigen manier

23 Februari 2021 • Door Janine
1.193
Advertisement

Veel mensen weten gewoon niet hoe ze een nee moeten afwijzen als antwoord, ze zijn volledig gefocust op het bereiken van hun doelen en zoeken zelfs naar alternatieve oplossingen, uitvluchten en korte wegen. Soms zijn veel van deze manieren om weigeringen of verboden te omzeilen zo origineel dat ze alleen maar een applaus verdienen. Dit is ongetwijfeld het geval van Eric Vekeman, een man die in België woont en op een werkelijk briljante manier "vocht" tegen de beslissing van het stadsbestuur!

via: 3LStories
foto: Nieuwsbad

Eric Vekeman, een zeer gewillige en vooral zeer ingenieuze Belg, bezat tot een paar jaar eerder een kruidenierswinkel onder zijn huis, die in privébezit was; na het sluiten van de winkel na jaren van dienst, had Eric de gemeente gevraagd of hij die ongebruikte ruimte mocht gebruiken als parkeerplaats voor zijn auto, maar het antwoord was negatief.

foto: Nieuwsbad

De realiteit achter die negatieve reactie was dat het stadsbestuur Eric niet zou toestaan ​​de werkzaamheden op zijn terrein uit te voeren alleen om het stedelijk landschap te beschermen. Het was op dat moment, geconfronteerd met dat onverwachte nee, dat Eric de beslissing nam om zijn voormalige kruidenierswinkel om te bouwen tot een nieuwe garage, vooral functioneel... in de ogen van de gemeenteraad! 

Advertisement
foto: Nieuwsbad

Zonder enige regels te overtreden, veranderde Erick Vekeman zijn voormalige winkel in een garage, die hij praktisch uit het zicht verborg. Wat deze ingenieuze man deed, was de ingang van zijn gloednieuwe garage maken als een echte verlichte etalage, compleet met een bankje voor het grote raam. Op het eerste gezicht leek niets het stedelijke landschap van de straat te ontsieren…

foto: Nieuwsbad

Wat Eric op een originele en geniale manier heeft gecreëerd, is een "verborgen" garage die zich achter het raam van de niet meer gebruikte voormalige kruidenierswinkel bevindt: het duurt slechts twee minuten voordat de bank in beweging komt, het raam opent, de roller wordt geïnstalleerd om de auto in alle veiligheid in en uit te laten, alsof er niets was gebeurd: door dit te doen had niemand in het stadsbestuur kunnen klagen bij Eric. Aan de andere kant deed hij alles volgens de geldende voorschriften! 

foto: Nieuwsbad

Een werkelijke geniale vondst dat ons nogmaals leert dat alles mogelijk is wanneer zich een obstakel op onze wegd aandient, en er geen grenzen zijn aan de menselijke vindingrijkheid en zijn… onverwachte ondernemingen!

Complimenten voor het idee, Eric! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt