Bezorger past zijn fiets aan om de hond die hij van de weg heeft gered altijd mee te kunnen nemen

Janine

03 September 2021

Bezorger past zijn fiets aan om de hond die hij van de weg heeft gered altijd mee te kunnen nemen
Advertisement

Wat zouden we niet doen voor onze viervoeters. Alleen al hun aanwezigheid kan onze dag ten goede veranderen; onze engelen met haren en staart zijn soms beter dan een mens, zoveel liefde en genegenheid kunnen ze ons geven. En wanneer onze blik de hunne voor het eerst ontmoet, weten we dat dit het begin zal zijn van een geweldig liefdesverhaal. Zoals wat er gebeurde met deze jonge bezorger die graag de wereld rondreist en de perfecte metgezel heeft gevonden voor zijn avontuurlijke reizen.

via RT

Advertisement
RT/YouTube

RT/YouTube

Zijn naam is Alejandro Rochi Páez, hij is een Argentijnse bezorger die altijd al een grote passie heeft gehad: reizen en avontuur, daarom stapt hij zo vaak mogelijk op de fiets met slechts één rugzak en een slaapzak om nieuwe en onontdekte plekken te ontdekken. Zijn passie heeft hem er al toe geleid plaatsen als Chili, Colombia, Ecuador en Brazilië te leren kennen. Wat miste Alejandro? Alleen het juiste gezelschap…

RT/YouTube

RT/YouTube

Terwijl hij door de straten van São Luís do Maranhão in Brazilië slenterde, zag de jongen dat drie puppy's waren achtergelaten in een kartonnen doos aan de kant van de weg; deze puppy's waren allemaal erg vuil en hadden dringend behoefte aan onmiddellijke zorg; gelukkig heeft een buurman, zodra hij de situatie ontdekte, meteen voor twee van de drie puppy's gezorgd, terwijl het lot van de derde nog erg onzeker was...

Maar Alejandro wist in zijn hart dat hij hem daar niet kon achterlaten, dus besloot hij hem te adopteren en van hem zijn favoriete reis- en avontuurlijke metgezel te maken!

Advertisement
RT/YouTube

RT/YouTube

Deze genereuze Argentijnse bezorger adopteerde niet alleen het hondje, later Fredy genoemd, maar na een paar weken veterinaire zorg en nadat hij perfect hersteld was, nam hij de twee maanden oude puppy mee voor een ritje, waarbij hij zijn geliefde en trouwe fiets aanpaste voor de nieuwe behoeften van zijn onverwachte reisgenoot: hij gebruikte een boodschappenmandje, bevestigde er een kleine tent aan om de hond te beschermen tegen de zon, regen of slecht weer en bevestigde hem aan zijn fiets: nu zou Alejandro zich niet langer alleen voelen tijdens het reizen door heel Zuid-Amerika!

RT/YouTube

RT/YouTube

De tijd is verstreken, Alejandro is teruggekeerd naar Argentinië en Fredy is volwassen geworden, maar de twee zijn nog steeds praktisch onafscheidelijk; nu de bezorger weer volop werkt, houdt het lieve hondje dat geadopteerd werd door deze genereuze en gevoelige jongen hem gezelschap tijdens de bezorgingen: maar altijd op de comfortabele mand die aan Alejandro's trouwe fiets vastzit, natuurlijk!

RT/YouTube

RT/YouTube

Is het geen schattig stel?

Advertisement