6 broers werden jarenlang gepest vanwege hun lange haar: ze hadden het laten groeien om te doneren aan een goed doel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
6 broers werden jarenlang gepest vanwege…
“Wil je dat ik de baby even vasthoud? Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen

6 broers werden jarenlang gepest vanwege hun lange haar: ze hadden het laten groeien om te doneren aan een goed doel

26 Februari 2021 • Door Janine
66.431
Advertisement

In het leven heb je vaak te maken met duizenden moeilijkheden, die natuurlijk variëren naargelang de leeftijd en de situatie waarin je leeft. Als je een kind bent en naar de basisschool gaat, begin je voor het eerst ook de vele onrechtvaardigheden van de wereld te merken. Op school hebben we vaak te maken met het fenomeen van pesten, dat steeds wijdverbreider en hardnekkiger wordt onder bepaalde leeftijdsgroepen en omgevingen. Phoebe Kannisto is moeder van zeven kinderen, waaronder zes broers die oud genoeg zijn om een ​​heel speciale missie te willen ondernemen: hun haar laten groeien en het vervolgens schenken aan een vereniging die pruiken produceert voor al die kinderen die om gezondheidsredenen problemen hebben met de groei van hun haar. Een mooi en genereus gebaar, dat problemen veroorzaakte voor de jonge "haardonors", vooral op school, waar ze voor de gek gehouden werden vanwege hun lange haar. 

De zes kleine "haardonors" waren na jaren wachten in de wolken met het resultaat. Sommigen hebben 1 jaar en anderen zelfs 5 jaar gewacht, maar ze hebben allemaal hun mooie haar gegeven aan een juiste en mooie zaak. Moeder Phoebe was erg trots op haar kinderen, hun gebaar en hoe ze omgingen met de emotionele situatie op school. Stel je voor dat je 8 of 6 jaar oud bent en gepest wordt vanwege je haar. 

De oudste, Andre, is 10, de eeneiige tweeling, Silas en Emerson, zijn 8, terwijl Herbie, Reed en Dexter 5 zijn. De jongste, Marah Taylor, was toen pas 2 en haar haar was nog te kort om deel te kunnen nemen aan het prachtige initiatief.

Het moeilijkste van alles was zeker niet de langverwachte knipbeurt, maar het hele groeiproces. De kinderen werden verschillende keren "gepest" door hun leeftijdsgenoten die hen vermoedelijk plaagden omdat ze er als meisjes uitzagen. De moeder van de zes broers zei dat haar kinderen ondanks alles “een dikke huid” kregen en de mentale inspanningen weerstonden vanwege het feit dat ze hun klasgenoten van repliek moesten dienen.

Advertisement

De kappers in de salon waar ze hun haar knipten, deden al het werk gratis en het resultaat was precies zoals ze zich hadden voorgesteld. Moeder Phoebe, die persoonlijk bij dit initiatief betrokken is, zei dat haar kinderen al van plan zijn hun haar weer te laten groeien voor de volgende donatie, en ze hebben al gepland hoelang het zal duren voordat ze de juiste lengte hebben.

Een applaus voor deze prachtige familie! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt