Een stel bond elkaar 3 maanden vast aan de polsen: een experiment om de kracht van hun liefde te testen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een stel bond elkaar 3 maanden vast…
Op 90-jarige leeftijd loopt ze 10 km in de sneeuw om het Covid-vaccin te krijgen: Hij koopt een gestolen fiets en geeft deze terug aan de eigenaar: hij wordt beloond voor zijn nobele daad

Een stel bond elkaar 3 maanden vast aan de polsen: een experiment om de kracht van hun liefde te testen

28 Februari 2021 • Door Janine
1.570
Advertisement

Hoe weet je of degene met wie je een relatie hebt ook de juiste persoon is? Het kan gebeuren dat, zelfs na zoveel jaren van relatie, een paar uiteindelijk andere wegen inslaat, en hoe onaangenaam het ook is, het is absoluut aannemelijk. Dus wat doe je dan? Waarschijnlijk is niemand er 100% zeker van dat ze voor de ene persoon zijn bestemd in plaats van voor de andere, totdat ze uiteindelijk jarenlang samenleven. Alleen de tijd zal uitwijzen of trouwen of voor altijd samenwonen de juiste keuze was. Een Oekraïens stel wilde het proces echter versnellen en de situatie tot het uiterste drijven: Alexander en Viktoria bonden elkaars pols met een ketting vast en dwongen zichzelf om aan elkaar vast te zitten.

Een werkelijk extreem experiment, dat 3 maanden duurt, om de kracht van hun liefde te testen. Zullen ze het redden?

via: Dailymail

foto: Facebook

De pandemie van het Coronavirus was niet genoeg om de hele wereld te verwoesten, die veel mensen tot een gedwongen en onnatuurlijk samenleven dwong: Alexander en Viktoria wilden de lat nog hoger leggen en de kracht van hun relatie testen met een experiment dat ronduit extreem was. De twee hebben Valentijnsdag uitgekozen - heel toepasselijk - om elkaar vast te ketenen en dit bizarre liefdesexperiment te starten. Om het succes van het experiment, dat in het Guinness Book of Records zou kunnen komen te staan, te volgen, is er Vitaly Zorin, een certificeerder van nationale records.

De twee bonden elkaar op Valentijnsdag vast, recht voor een modern beeld van twee geliefden, in Kiev, omgeven door sneeuw. Vitaly Zorin was ook getuige van de gebeurtenis, verantwoordelijk voor het toezicht op het succes van het experiment. Als de twee zouden willen scheiden voor het einde van de drie maanden, moeten ze specialisten bellen om de ketting door te snijden.

We weten wat je denkt: maar hoe doen ze dat, door alles samen te doen?

Advertisement

Allereerst dragen de twee speciale kleding, met opening en sluiting aan de zijkant, zodat ze zich sneller kunnen aan- en uitkleden. Wat de rest betreft, de uitdaging is precies dat: elke activiteit samen kunnen uitvoeren, zelfs de meest intieme, zoals naar het toilet moeten. Stel je voor dat je elke keer naast je partner moet zijn als hij naar de badkamer moet. Het is waarschijnlijk een van de dingen die het meest zouden kunnen bijdragen om "de vlam te doven" bij een jong stel, maar het is gewoon iets natuurlijks. Hiermee willen we zo'n extreme keuze niet rechtvaardigen: iedereen heeft zijn ruimtes nodig binnen een relatie.

In het leven moet een stel bereid zijn om samen grotere obstakels onder ogen te zien dan tegelijkertijd de badkamer te delen. In de tussentijd wensen we dit koppel veel succes met het slagen van het experiment!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt