Ze ontdekt dat de man op wie ze verliefd is haar broer is: "We zijn al 6 jaar samen en nu weet ik niet wat ik moet doen"

Janine image
door Janine

17 September 2022

Ze ontdekt dat de man op wie ze verliefd is haar broer is: "We zijn al 6 jaar samen en nu weet ik niet wat ik moet doen"
Advertisement

Het leven is mooi omdat het ons altijd weet te verrassen en ons sterke emoties bezorgt. Soms gebeurt het echter dat deze voortkomen uit niet bepaald positieve gebeurtenissen die het dagelijks leven en wat we tot dat moment hebben opgebouwd, ontwrichten. De hoofdpersoon van dit verhaal weet dit heel goed, en na 6 jaar liefde voor een man, een huis samen, projecten, jubilea en nog veel meer, ontdekte ze dat ze zijn zus was. Let wel: niet de halfzus, maar de biologische zus. De twee zijn in feite beide kinderen van hetzelfde stel ouders.

Hoe kon dit gebeuren? We vertellen je wat meer over hen.

via Reddit

Advertisement
Pedro Ribeiro Simões/Wikimedia - Not the actual photo

Pedro Ribeiro Simões/Wikimedia - Not the actual photo

In een lange post op Reddit vertelde de 30-jarige vrouw over haar relatie met een geweldige 32-jarige man. "Toen ik klein was, werd ik geadopteerd door twee fantastische mensen. Mijn vriend is ook geadopteerd en we hebben allebei geluk gehad dat we niet van de ene structuur naar de andere verhuisden. Dit zorgde ervoor dat we een nog hechtere band kregen, we begrepen elkaar meteen en ik voelde meteen een grote vertrouwdheid tussen ons".

Een gevoel en een band die zo sterk was dat het indruk op de vrouw maakte en haar heel gelukkig maakte. Wie zou in feite niet de perfecte man willen ontmoeten om het mooiste van het leven, vreugde, ervaringen en nog veel meer te delen? Min of meer iedereen en het leek haar dat het echt was gebeurd, maar toen veranderde alles.

"Op een dag besloten we om zowel een DNA-test te ondergaan om informatie te krijgen over onze voorouders als om onze geschiedenis in grote lijnen te reconstrueren, maar wat we ontdekten was verschrikkelijk - zei de 30-jarige - Toen de testresultaten arriveerden, ongeveer een maand later, ontdekte ik dat hij mijn broer was. Geen stiefbroer, we waren een biologische broer en zus, ik was sprakeloos. Aanvankelijk vertelde ik het mijn vriend niet: ik was bang dat het een vergissing was en ik wilde geen onrust aanrichten tussen ons". Maar toen besloot de vrouw het toch te doen en samen besloten ze, alvorens drastische beslissingen te nemen, de test te herhalen om zeker te zijn van het resultaat.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Laten we ons even in hun schoenen plaatsen: ze zijn al 6 jaar samen, ze gedragen zich als elk ander stel, ook en vooral in de privésfeer, en dan krijgen ze te horen dat ze broer en zus zijn. Iedereen zou in hun plaats verbijsterd zijn geweest en niet hebben geweten wat te doen.

"Ik begreep eindelijk waarom ik deze familieband voelde: hij is mijn broer en alles begint logisch te worden - bekende ze - Er werd ons altijd verteld dat er veel overeenkomsten tussen ons waren, dat hij de mannelijke versie van mij was en nu, als ik naar de foto's van ons twee samen kijk, besef ik dat het zo is. Ik hoop echt dat de test verkeerd is, want ik beschouw hem nog steeds als de liefde van mijn leven”.

Een vreselijke situatie waarin niemand zich zou willen bevinden, dat weten we zeker. Maar stel dat, hoe zou jij het probleem aanpakken?

Advertisement