Alleenstaande moeder met twee autistische kinderen wint de nationale loterij: nu hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over de toekomst - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Alleenstaande moeder met twee autistische…
Leraar spoort de leerling aan om deodorant te gebruiken vanwege de nare geur en brengt hem in verlegenheid in het bijzijn van iedereen “Wil je dat ik de baby even vasthoud?

Alleenstaande moeder met twee autistische kinderen wint de nationale loterij: nu hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over de toekomst

26 Februari 2021 • Door Janine
33.960
Advertisement

Mensen die meedoen aan kansspelen of de nationale loterij hebben als enig doel de prijzenpot te winnen. Zoals we weten, is het uiterst zeldzaam dat er grote overwinningen plaatsvinden en als het al gebeurt, lijkt deze gebeurtenis volledig toevallig. Kortom, je kunt een heel leven doorbrengen met het spelen van keer op keer dezelfde nummers, zonder ooit een cent te winnen; maar je kunt ook geluk hebben en je leven veranderen door simpelweg een keer te spelen. Berverly Doran, een 37-jarige alleenstaande vrouw, moeder van vier kinderen, van wie twee met autisme, weet er alles van. De vrouw, afkomstig uit Shipley, een Engelse stad in het graafschap West Yorkshire, beproefde haar geluk met het spelen van EuroMillions, zonder zich voor te stellen dat haar durf zou worden beloond. 

Beverly Doran is een alleenstaande moeder die voor 4 kinderen moet zorgen, waarvan er 2 lijden aan vormen van autisme. Haar economische situatie was niet de meest optimistische, ze moest daarom met haar gezin in een huis van de sociale woningbouw wonen. De vrouw scheidde zeven maanden geleden van haar ex-man toen ze de winnende nummers van de EuroMillions raadde. Uit haar verklaringen weten we dat de man er geen cent van zal zien, ondanks dat hij de moed heeft gehad om haar een brief te schrijven nadat hij het nieuws van de winst had vernomen.

In haar leven heeft de vrouw veel veranderingen moeten doormaken, waaronder het opgeven van haar baan als receptioniste om bij haar twee kinderen met autisme te zijn en niet in de laatste plaats om zich weer aan te passen aan een leven zonder de steun van haar ex-man. Beverly had £50 gewonnen met een weddenschap, waarna ze besloot om een ​​paar nummers te spelen bij EuroMillions, om het te proberen. De nummers waren: 25, 19, 33, 36, 48 en de bonusnummers 2, 9. 

Het leverde haar een overwinning op van 14.509.500 miljoen pond! Met dit bedrag kocht Beverly allereerst een nieuw huis, verliet het vorige huis en plande vervolgens alles om het leven van haar kinderen te verbeteren. Ze vertelde dat ze vele slapeloze nachten had doorgebracht met nadenken over hoe ze het zou kunnen redden of wie voor haar autistische kinderen zou zorgen als ze volwassen zou zijn. Net als zoveel andere mensen heeft Beverly donkere tijden meegemaakt en heeft ze enorm geworsteld om eruit te komen. Ze is nu erg opgelucht dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over haar toekomst en die van haar kinderen.

We zijn er zeker van dat ze op deze manier het leven onder ogen kan zien met de zorgeloosheid waarnaar we allemaal streven! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt