De bezorger die werd gefotografeerd terwijl hij met zijn zoon in zijn armen werkte, werd beloond met een nieuw huis

Janine

27 Februari 2021

De bezorger die werd gefotografeerd terwijl hij met zijn zoon in zijn armen werkte, werd beloond met een nieuw huis
Advertisement

Elke ouder zou alleen het goede voor zijn kind willen en er nooit aan denken om hem aan enig gevaar of onaangename situatie bloot te stellen. Het kan echter gebeuren dat je ondanks alle inspanningen van de kant van beide ouders gedwongen wordt om je kind zelfs bij je werkzaamheden te betrekken. Als er geen gezinsleden zijn die tijdens werktijd voor het kind kunnen zorgen, is het enige alternatief dat we het kind meenemen. Dat moet de jonge Braziliaan Isaac Nascimento Silva hebben gedacht toen hij zijn 1-jarige zoon Victor ophaalde om tijdens de avonddienst als bezorger te werken. De man was opgemerkt door een succesvolle lokale zanger, die zijn verhaal wilde delen om hem te helpen. Uit deze ontmoeting ontstond veel goed nieuws voor Isaac en zijn familie, maar het belangrijkste kwam pas onlangs.

via Youtube / Voaa Vaquinha do Razões

Advertisement
De bezorger die werd gefotografeerd terwijl hij met zijn zoon in zijn armen werkte, werd beloond met een nieuw huis - 1

Alle inspanningen en opofferingen van Isaac en zijn vrouw hebben hun vruchten afgeworpen en, twee jaar na die toevallige ontmoeting met de Braziliaanse zanger Romarinho, is de familie verheugd te kunnen zeggen dat ze een dak boven hun hoofd hebben. Voor hen is in feite de tijd gekomen om naar een nieuw huis te verhuizen, die ongetwijfeld gezelliger is dan het vorige. Voor hen was het beslist een stap voorwaarts naar welzijn en stabiliteit.

Isaac's vriendelijke en zorgzame gezicht terwijl hij de kleine Victor vasthield, is de hele wereld rondgegaan, wat veel mensen ertoe heeft aangezet een donatie te doen om de jonge man en zijn familie te helpen. Na de verspreiding van het verhaal werd een fondsenwervingspagina geopend waardoor de familie niet alleen Victor een mooi verjaardagsfeestje kon bieden, maar ook een waardig leven kon leiden.

Advertisement
Youtube / Voaa Vaquinha do Razões

Youtube / Voaa Vaquinha do Razões

Nu zeggen ze dat ze blij zijn dat ze dankzij het ingezamelde geld naar een nieuw huis kunnen verhuizen, in de hoop de kleine Victor een betere toekomst te kunnen bieden. Voordat hij de beroemde zanger ontmoette, had Isaac in feite verklaard dat hij niet altijd eten mee naar huis wist te brengen. Hij verdient niet veel met thuisbezorging, en ondanks dat zijn vader hem hielp met het betalen van de huur, werden de weinige gezinsinkomsten allemaal uitgegeven met luiers en melk voor Victor. Laten we nu hopen dat deze situatie voor altijd kan veranderen en dat Isaac Victor niet langer mee hoeft te nemen naar zijn werk.

Advertisement