Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele broer en zijn partner om vader te worden terwijl ze hun toekomstige kind draagt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele…
Ze parkeert de auto waar het verboden is en hindert het werk van de arbeiders: ze nemen wraak en de situatie verslechtert Een meisje ziet de regen voor het eerst vallen en haar vader neemt haar mee voor een onvergetelijke “wandeling”

Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele broer en zijn partner om vader te worden terwijl ze hun toekomstige kind draagt

01 Maart 2021 • Door Janine
13.478
Advertisement

Voor al die stellen die geen biologisch kind kunnen krijgen, is het enige wat overblijft hoop. Er zijn veel oplossingen en korte wegen, zoals adoptie, maar er zijn er niet veel die nadenken over het feit dat de praktijk van draagmoederschap steeds populairder wordt. Deze procedure bestaat uit het vragen om de wettelijke goedkeuring van een vrouw die het toekomstige kind van het paar letterlijk in haar baarmoeder kan dragen wanneer dit niet op natuurlijke wijze mogelijk is, zonder enige complicaties en met de toestemming van beide partijen. Een oplossing die hoop geeft aan veel van deze stellen die modelouders willen zijn.

Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen heeft als hoofdrolspelers Anthony Deegan en Ray Williams, een homoseksueel stel dat in Manchester, in het Verenigd Koninkrijk, woont en die al meer dan een jaar hebben geprobeerd een kind te krijgen door zich tot verenigingen en vrijwilligers te wenden om een ​​band te vinden met een toekomstige draagmoeder. In feite is het niet gemakkelijk om de perfecte moeder te vinden die het toekomstige kind van het paar dat er zelf geen kan krijgen in haar baarmoeder kan dragen: er moet eerst een emotionele band tussen de twee partijen gecreëerd worden.

Uiteindelijk was de perfecte draagmoeder ook degene die het dichtst bij de geliefden van Anthony stond: zijn zus Tracey, een moeder die op 42-jarige leeftijd al 6 kinderen heeft!

Aanvankelijk aarzelden Anthony en Ray tegenover Tracey's voorstel, maar uiteindelijk stemden ze tot ieders vreugde toe; Tracey zou het toekomstige kind van het paar in haar baarmoeder dragen: "Ik voelde me vereerd toen ze ja zeiden, omdat het betekent dat mijn broer me voldoende vertrouwt om zijn toekomstige eerstgeborene in mijn baarmoeder te laten groeien.”

Vervolgens gebruikten Anthony en Ray twee anonieme eiceldonoren en beiden gebruikten hun zaadcellen om het kind te verwekken waar ze naar verlangden, Theo. Ondanks alles besloten ze allebei dat ze niet wilden weten welk eitje er was gebruikt, omdat ze zichzelf allebei beschouwden als de volle vader van hun zoon Theo.

Advertisement

Tracey's broer zegt ontroerd: "We kunnen Tracy niet genoeg bedanken voor wat ze voor ons heeft gedaan. We zijn zo trots op haar dat ze in deze situatie tussenbeide is gekomen en ons heeft geholpen met onze droom om een ​​gezin te stichten!"

En op het langverwachte moment van de bevalling waren beide ouders buiten de verloskamer, wachtend op het horen van de ontroerende eerste kreet van hun kleine Theo; zowel de zwangerschap als de bevalling verliepen uitstekend, en uiteindelijk kreeg de baby een band met zijn twee vaders, Anthony en Ray - wat is er mooier na jaren van harde strijd om een ​​perfecte draagmoeder te vinden?

Een verhaal met een gelukkig einde als dit kan ons alleen maar een buitengewone levensles leren: we moeten nooit opgeven en vechten om ons verlangen om een ​​gezin te stichten te realiseren, en dat heel vaak de oplossing voor onze moeilijkheden ligt in de persoon die is ons zo lang van ons leven aan onze zijde is geweest: onze broer of zus!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt