Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele broer en zijn partner om vader te worden terwijl ze hun toekomstige kind draagt

Janine image
door Janine

01 Maart 2021

Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele broer en zijn partner om vader te worden terwijl ze hun toekomstige kind draagt
Advertisement

Voor al die stellen die geen biologisch kind kunnen krijgen, is het enige wat overblijft hoop. Er zijn veel oplossingen en korte wegen, zoals adoptie, maar er zijn er niet veel die nadenken over het feit dat de praktijk van draagmoederschap steeds populairder wordt. Deze procedure bestaat uit het vragen om de wettelijke goedkeuring van een vrouw die het toekomstige kind van het paar letterlijk in haar baarmoeder kan dragen wanneer dit niet op natuurlijke wijze mogelijk is, zonder enige complicaties en met de toestemming van beide partijen. Een oplossing die hoop geeft aan veel van deze stellen die modelouders willen zijn.

via Daily Mail UK

Advertisement

Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen heeft als hoofdrolspelers Anthony Deegan en Ray Williams, een homoseksueel stel dat in Manchester, in het Verenigd Koninkrijk, woont en die al meer dan een jaar hebben geprobeerd een kind te krijgen door zich tot verenigingen en vrijwilligers te wenden om een ​​band te vinden met een toekomstige draagmoeder. In feite is het niet gemakkelijk om de perfecte moeder te vinden die het toekomstige kind van het paar dat er zelf geen kan krijgen in haar baarmoeder kan dragen: er moet eerst een emotionele band tussen de twee partijen gecreëerd worden.

Uiteindelijk was de perfecte draagmoeder ook degene die het dichtst bij de geliefden van Anthony stond: zijn zus Tracey, een moeder die op 42-jarige leeftijd al 6 kinderen heeft!

Advertisement

Aanvankelijk aarzelden Anthony en Ray tegenover Tracey's voorstel, maar uiteindelijk stemden ze tot ieders vreugde toe; Tracey zou het toekomstige kind van het paar in haar baarmoeder dragen: "Ik voelde me vereerd toen ze ja zeiden, omdat het betekent dat mijn broer me voldoende vertrouwt om zijn toekomstige eerstgeborene in mijn baarmoeder te laten groeien.”

Vervolgens gebruikten Anthony en Ray twee anonieme eiceldonoren en beiden gebruikten hun zaadcellen om het kind te verwekken waar ze naar verlangden, Theo. Ondanks alles besloten ze allebei dat ze niet wilden weten welk eitje er was gebruikt, omdat ze zichzelf allebei beschouwden als de volle vader van hun zoon Theo.

Tracey's broer zegt ontroerd: "We kunnen Tracy niet genoeg bedanken voor wat ze voor ons heeft gedaan. We zijn zo trots op haar dat ze in deze situatie tussenbeide is gekomen en ons heeft geholpen met onze droom om een ​​gezin te stichten!"

En op het langverwachte moment van de bevalling waren beide ouders buiten de verloskamer, wachtend op het horen van de ontroerende eerste kreet van hun kleine Theo; zowel de zwangerschap als de bevalling verliepen uitstekend, en uiteindelijk kreeg de baby een band met zijn twee vaders, Anthony en Ray - wat is er mooier na jaren van harde strijd om een ​​perfecte draagmoeder te vinden?

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Een verhaal met een gelukkig einde als dit kan ons alleen maar een buitengewone levensles leren: we moeten nooit opgeven en vechten om ons verlangen om een ​​gezin te stichten te realiseren, en dat heel vaak de oplossing voor onze moeilijkheden ligt in de persoon die is ons zo lang van ons leven aan onze zijde is geweest: onze broer of zus!

Advertisement