Ze zijn al jaren collega's en vriendinnen: twee vrouwen ontdekken dat ze ook zussen zijn

Janine image
door Janine

11 Maart 2021

Ze zijn al jaren collega's en vriendinnen: twee vrouwen ontdekken dat ze ook zussen zijn
Advertisement

Er wordt gezegd dat vrienden de familie zijn die je kiest te hebben. Tot voor kort waren de 31-jarige Julia Tinetti en de 32-jarige Cassandra Madison precies dat: vrouwen die samenwerkten en die dankzij de vele uren aan elkaars zijde en dingen die ze met elkaar gemeen hadden een diepe vriendschapsband ontwikkelden. Aanvankelijk wisten de twee vrouwen echter niet dat ze verenigd waren door een nog sterkere band.

via nypost

Advertisement
Cassandra Raquel Madison/Facebook

Cassandra Raquel Madison/Facebook

Het is een verhaal dat bijna onwerkelijk lijkt: Julia en Cassandra zijn twee Amerikaanse geadopteerde vrouwen die elkaar op het werk ontmoetten in 2013, beiden werkzaam in de Russian Lady Bar in New Haven. Op een dag ontdekten de twee vrouwen dat ze dezelfde tatoeage van de vlag van de Dominicaanse Republiek hadden en begonnen ze aan te nemen dat ze in hetzelfde land waren geboren. Vanaf dat moment ontstond er een sterke band tussen hen: ze gingen samen uit, kleedden zich op dezelfde manier en waren er altijd voor elkaar.

Advertisement
Julz Maria Facebook

Julz Maria Facebook

Julia en haar collega's beweerden een zekere gelijkenis met Cassandra op te merken, en aangezien beiden bij de geboorte waren geadopteerd, besloten ze de adoptiepapieren te vergelijken. Deze kwamen echter niet overeen: volgens de documenten kwamen de meisjes in feite uit twee verschillende steden en waren de achternamen van de moeders verschillend, maar de geboortedata en hun gelijkenis brachten hen ertoe te geloven dat er ergens een verband moest zijn...

peacebethejourney250/instagram

peacebethejourney250/instagram

In 2018 gaf Cassandra's moeder haar een kit voor een genetische DNA-test zodat haar dochter meer te weten kon komen over haar verleden. Kort daarna reisde Cassandra naar de Dominicaanse Republiek, waar ze haar biologische vader en broers en zussen ontmoette en ze vroeg aan haar vader of hij en haar moeder nog een kind hadden afgestaan ​​voor adoptie. De vader vertelde met enige moeite de waarheid: Madison's ouders hadden negen kinderen, maar slechts twee daarvan waren geadopteerd: twee meisjes. Madison spoorde Julia aan om een DNA-test te doen.

Cassandra Raquel Madison Facebook

Cassandra Raquel Madison Facebook

Uit de resultaten bleek verrassend dat Julia en Cassandra zussen zijn, geboren uit dezelfde biologische ouders. Beide vrouwen moeten de situatie nog verwerken, want "dit is iets wat je op tv ziet". Maar op sociale media laten ze vol blijdschap het resultaat van hun ontdekking zien: hun zesde zintuig had het niet verkeerd.

Advertisement