Een vrouw in moeilijkheden klopt op de deur van een kazerne en laat een pasgeboren baby achter bij de brandweermannen

Janine image
door Janine

06 Maart 2021

Een vrouw in moeilijkheden klopt op de deur van een kazerne en laat een pasgeboren baby achter bij de brandweermannen
Advertisement

Brandweerlieden zijn gewend om met elke situatie om te gaan, zelfs de meest kritieke. Zodra het alarm afgaat of er een oproep binnenkomt, staan ​​ze klaar om iedereen te hulp te schieten om hun veiligheid te waarborgen. Maar de brandweerlieden van Station 75 in Santa Ana, in Californië, hadden nooit verwacht dat iemand op hun deur zou kloppen die wanhopig om hulp vroeg.

via CBS Los Angeles/Youtube

Advertisement
CBS Los Angeles/Youtube

CBS Los Angeles/Youtube

Een wanhopige moeder klopte aan en drukte op de bel van de brandweerkazerne. Kapitein Daryll Milliot, die dienst had, ging naar de deur en vond een vrouw met een pasgeboren baby in haar armen. De vrouw zei simpelweg: “ik moet je mijn baby geven". Het was de eerste keer dat de brandweer met een vergelijkbare situatie te maken kreeg: een moeder die hulp zocht en een kind dat een huis zocht. Het was een andere onderneming dan alle anderen, maar de hoofdcommandeur nam - samen met Michael de Leon, Tyler Green en Shawn Stacy - onmiddellijk het heft in handen.

Advertisement
CBS Los Angeles/Youtube

CBS Los Angeles/Youtube

Deze mannen deden hun best om het meisje genaamd Naomi te troosten en wachtten tot de maatschappelijk werkers arriveerden. Hoewel hun tussenkomst op het juiste moment kwam en de brandweermannen heel weinig tijd met de baby doorbrachten, beschouwen ze zichzelf toch als "onofficiële ooms". Kort nadat ze door de sociale dienst was meegenomen, werd Naomi geadopteerd door Krysten en Kurt Snyder. Het stel stond op het punt een baby van een jaar oud te adopteren, maar zodra ze de kleine Naomi leerden kennen, beseften ze al snel dat ze voor haar moesten zorgen.

CBS Los Angeles/Youtube

CBS Los Angeles/Youtube

Dus kochten ze snel alles wat nodig was voor het meisje en vergaten nooit de brandweerlieden die, zij het voor een korte tijd, voor haar zorgden. Op de dag van de ceremonie van de adoptie nodigden ze namelijk de "onofficiële ooms" uit om hun blijdschap te delen. Voor Michael Leon, de brandweerman die aanwezig was op de dag dat haar moeder op de deur klopte, was het een van de meest ontroerende dagen uit zijn carrière. Haar weer zien was een oneindig geluk: alle brandweerlieden waren blij dat de kleine Naomi een gezin had gevonden dat van haar hield en voor haar zorgde.

Volgens Naomi's moeder was de vrouw die die dag bij de brandweer aanklopte buitengewoon moedig: zich ervan bewust dat ze niet voor het kleine meisje kon zorgen, zorgde ze ervoor dat ze haar een betere toekomst zou garanderen.

Advertisement