Hun ouders verboden hen om met elkaar om te gaan: na 50 jaar vinden ze elkaar weer dankzij hun biologische dochter en trouwen ze

Janine image
door Janine

11 Maart 2021

Hun ouders verboden hen om met elkaar om te gaan: na 50 jaar vinden ze elkaar weer dankzij hun biologische dochter en trouwen ze
Advertisement

Het is waar dat grote liefdesverhalen ook de meest gekwelde zijn: Donna Horn en Joe Cougilllo weten er alles van sinds ze elkaar na 50 jaar eindelijk weer hebben gevonden nadat ze het grootste deel van hun leven gedwongen gescheiden hebben doorgebracht. De twee begonnen met elkaar af te spreken tijdens hun schooltijd, als tieners, en werden verliefd op elkaar. Helaas werd hun romance op brute wijze afgebroken door de wil van hun ouders, nadat ze hadden ontdekt dat Donna zwanger was geworden. Om elke laster het zwijgen op te leggen, dwongen de ouders de twee jonge mensen om uit elkaar te gaan en elk contact te verbreken. Haar familie verhuisde naar een andere stad en ze bezocht het laatste schooljaar, voordat ze ging studeren, een andere instelling. Donna en Joe hebben elkaar al meer dan 50 jaar niet meer gezien of gesproken, maar toen gebeurde er iets "wonderbaarlijks" dat hen weer bij elkaar bracht.

via indystar.com

Advertisement
Facebook / Kimberley Andrews

Facebook / Kimberley Andrews

Donna Horn, 70 jaar, en Joe Cougill, 69 jaar, uit Indianapolis, VS, trouwden in mei 2020 nadat de resultaten van een populaire DNA-testkit ertoe leidden dat hun biologische dochter, Laura Mabry, 52 jaar, op hun spoor was gekomen in 2019. Maar laten we bij het begin beginnen: de twee ontmoetten elkaar voor het eerst op de Franklin Central High School, toen Donna een tweedejaars was en als cheerleader optrad, terwijl Joe een eerstejaars atleet was. Zoals alle tieners begonnen de twee te kletsen en kregen ze een relatie. Toen Joe zijn rijbewijs haalde, begon hij Donna mee uit te nemen, in de stationwagen van zijn moeder. Donna en Joe zijn twee jaar samen, maar plotseling werd het meisje zwanger. Dit was voldoende om de ouders van beiden te doen besluiten de relatie te beëindigen.

Advertisement
Facebook / Donna Cougill

Facebook / Donna Cougill

Joe's vader was het in werkelijkheid volledig oneens met de beslissing van Donna's vader, en stelde aanvankelijk zelfs voor dat de twee zouden trouwen om de families niet te “onteren”. Donna's vader wilde daar echter niets van horen: de twee jongeren zouden elkaar nooit meer zien. De breuk was echt traumatisch, vooral toen Donna, die nu verhuisd was, moest bevallen. Haar ouders hadden haar verhinderd haar pasgeboren dochter te zien of te knuffelen, maar er “ging iets mis” en Donna bleef minstens een half uur met de baby in haar armen. Een gebeurtenis die haar al heel lang achtervolgt. De baby werd onmiddellijk ter adoptie afgestaan ​​en het leven van Donna en Joe ging verder alsof "dat ongelukje” nooit was gebeurd. Het leed was duidelijk aan beide kanten groot.

Facebook / Laura Montgomery Mabry

Facebook / Laura Montgomery Mabry

Joe en Donna hebben hun gescheiden levens voortgezet, trouwden en scheidden van hun wederhelft meer dan eens. In zekere zin is het alsof ze wisten dat ze bij elkaar hoorden, maar konden ze zich niet voorstellen dat ze elkaar na een heel leven weer zouden vinden. In 2019 waren ze allebei vrijgezel en Laura, hun biologische dochter, wist met hen in contact te komen. Aanvankelijk had Laura haar moeder, Donna, opgespoord en was ze niet echt van plan zich te herenigen met haar biologische ouders, maar blijkbaar is dat toch gebeurd. Bovendien had Donna Joe eerder “gekend”, maar ze wist niet dat het haar vader was: Joe's neef was met een van haar beste vriendinnen getrouwd! Hoeveel mogelijkheden waren er?

Ze zeiden alle drie dat ze elkaar weer hebben ontmoet en huilden terwijl ze elkaar omhelsden. Joe en Donna werden voor de tweede keer verliefd en bevestigden dat hun gevoel sterk en oprecht was. We wensen hen een mooie toekomst!

Advertisement