Ze vindt een verlaten kitten van slechts 1 dag oud: ze adopteert het en vervolgens wordt het een prachtige witte kat

Janine image
door Janine

09 Maart 2021

Ze vindt een verlaten kitten van slechts 1 dag oud: ze adopteert het en vervolgens wordt het een prachtige witte kat
Advertisement

Stel je voor dat je naar huis gaat en een arme en weerloze kitten tegenkomt aan de kant van de weg die aanhoudend miauwt, op zoek naar hulp en voedsel. Wat zou jij doen? Zou je het oppakken? Zou je het mee naar huis willen nemen? Of roep je hulpverleners in die veilig voor het kitten kunnen zorgen, of erger nog, loop je door alsof je niets had gezien? Er zijn veel reacties die een mens in deze gevallen zou kunnen hebben, maar die van dit meisje was de allerliefste...

via I Love My Dog So Much

Advertisement
Imgur

Imgur

Het meisje vertelt op Imgur dat ze dit spierwitte katje aan de kant van de weg vond, vlakbij haar huis; ze kon niet net doen alsof ze niets gezien had, dus nam ze hem mee naar huis, met de belofte dat ze lang genoeg voor hem zou zorgen om hem een ​​paar maanden te laten groeien en hem dan naar een opvangcentrum zou brengen dat hem meer geschikte zorg zou geven en een nieuwe mensenfamilie...

Advertisement
Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

In plaats daarvan zegt het meisje dat ze onmiddellijk verliefd werd op dat kitten, dat ze Ollie heeft genoemd; de allereerste dagen hield het kitten met zijn dikke witte vacht ervan om te slapen en te rusten op de borst van zijn redder, een comfortabele en warme plek vlakbij het hart van het meisje; na ongeveer 12 dagen na zijn komst bij haar thuis, opende de kleine Ollie zijn ogen: wat een emotie!

Imgur

Imgur

Ondanks een paar obstakels, zoals het rennen naar de dierenarts omdat het kitten bijzonder uitgedroogd leek, lijkt de groei van Ollie soepel te verlopen: hoe kon dit vriendelijke meisje Ollie naar een opvangcentrum brengen en afscheid nemen? Het antwoord op deze vraag is er simpelweg één: ze besloot uiteindelijk om hem bij zich te houden, als een nieuw lid van de familie!

Imgur

Imgur

Het meisje dat dit prachtige kitten adopteerde, zei: "Toen Ollie erachter kwam dat hij niet meer in mijn shirt paste, ging hij op mijn schouders zitten. Dus als je nu naar mijn huis komt, op de fauteuil of zelfs op de bank zit, kan het zijn dat je een nieuwsgierig kitten hebt dat op je schouders wil slapen!"

Advertisement
Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

En in de tussentijd, met het verstrijken van de maanden, is Ollie ook verzorger en beste vriend van een nieuw kitten geworden: het gezin breidt zich steeds verder uit: ​​"Het oorspronkelijke plan was om voor Ollie te zorgen tot de leeftijd van adoptie en hem dan naar een plaatselijk asiel te sturen. Maar Ollie heeft in de loop van de maanden een speciaal plekje in mijn hart veroverd en is nu een permanent lid van de familie. Het opvoeden van een kitten vanaf de eerste dag is een zeer moeilijke maar voldoening gevende taak. Het is een van de liefste kittens die ik ooit heb ontmoet!"

Advertisement
Imgur

Imgur

Lang leve Ollie, een kat gered van de straat die nu alle liefde in deze wereld en daarbuiten verdient!

Advertisement