Ze sparen $1060 om een ​​schuld af te betalen, maar ontdekken dan dat hun 2-jarige zoon de bankbiljetten in de papierversnipperaar heeft vernietigd.

Janine image
door Janine

12 Maart 2021

Ze sparen $1060 om een ​​schuld af te betalen, maar ontdekken dan dat hun 2-jarige zoon de bankbiljetten in de papierversnipperaar heeft vernietigd.
Advertisement

Voor een stel dat graag de rol van mama en papa op zich wil nemen, is de geboorte van een kind iets geweldigs. Er zijn vrouwen die jarenlang tevergeefs proberen zwanger te worden. Als dan het "wonder" gebeurt, is de vreugde enorm. Een vreugde die - vergeet dit nooit - vaak zal uitmonden in frustratie en vermoeidheid, vooral in de eerste levensjaren van het kind. Niet dat deze moeilijkheden het ouderschap in de weg staan! Maar het valt niet te ontkennen dat kinderen het hun ouders moeilijk kunnen maken. In dit opzicht hebben Ben Belnap en zijn vrouw Jackee uit de eerste hand ervaren wat het betekent om te maken te hebben met een kleine 2-jarige ondeugd. De kleine Leo was in feite de auteur van een stunt die zijn ouders letterlijk duur kwam te staan​​!

Twitter / Benbelnap

Twitter / Benbelnap

Ben Belnap en zijn vrouw Jackee zijn allebei liefhebbers van sport en supporters van voetbal, net als veel van hun Amerikaanse landgenoten. Het echtpaar komt uit Holladay, in Utah (VS) en ondersteunt het team van de University of Utah. De twee zijn erg jong en hebben een zoontje om voor te zorgen. Naar voetbalwedstrijden gaan lijkt een luxe die ze zich nauwelijks kunnen veroorloven. Ben had lang gedroomd van een seizoenskaart om alle wedstrijden van zijn favoriete team te zien, maar de prijs had hem er altijd van doen afzien. Zijn ouders waren zich echter bewust van de wens van hun zoon en wilden twee abonnementen kopen voor hun zoon en zijn vrouw. Geconfronteerd met dit mooie gebaar, besloot het paar elke cent te sparen om het geld terug te geven aan de ouders van Ben.

Advertisement
Twitter / Benbelnap

Twitter / Benbelnap

Ondanks de moeilijkheden slaagden Ben en Jackee erin om het geld te sparen dat nodig was om hun kleine "schuld" af te lossen: $1.060. Trots op hun prestatie, besloten de twee het geld in een witte envelop te bewaren, in afwachting van de gelegenheid om het terug te geven aan de ouders van Ben. Op een dag kon Ben de kostbare envelop echter niet meer vinden: hij leek te zijn verdwenen. Pas enkele ogenblikken later, met enorme spijt, ontdekten Ben en Jackee waar de envelop was gebleven. Leo, hun geliefde 2-jarige zoon, had alles in de papierversnipperaar gedaan! Elk bankbiljet dat Ben en Jackee opzij hadden gelegd, lag nu in kleine stukjes. Een ramp!

Facebook / Benjamin Billy Belnap

Facebook / Benjamin Billy Belnap

Dit jonge stel heeft ongetwijfeld een belangrijke les geleerd: laat nooit geld rondslingeren als je een 2-jarig kind hebt!

Advertisement