Ze pestte een van haar klasgenoten: de straf die haar vader kiest, zorgt voor meningsverschillen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze pestte een van haar klasgenoten:…
15 vrouwen die het verven hebben opgegeven en trots pronken met de natuurlijke schoonheid van grijs haar

Ze pestte een van haar klasgenoten: de straf die haar vader kiest, zorgt voor meningsverschillen

23 Maart 2021 • Door Janine
3.447
Advertisement

Beste moeders en vaders, vandaag willen we je een heel interessante vraag stellen: wat zou je doen als je ontdekt dat je 15-jarige dochter, dus midden in de pubertijd, haar klasgenoten pest? Wat voor soort straf zou je toepassen? Zou je een harde lijn of een zachte lijn volgen? De beslissing van deze anonieme vader, die zijn verhaal in de Mirror vertelde, werd te zwak beoordeeld door de webgebruikers, aan wie de man om hulp en advies had gevraagd...

via: Mirror UK

De man zegt dat hij een 15-jarige dochter heeft genaamd Lily, een zeer intelligente, slimme tiener, gek op modieuze kleding, maar niet per se een frivool meisje: in feite is ze, zoals haar ouders zeggen, ook een modelstudente en de beste van de klas. Mama en papa zouden nooit hebben kunnen klagen over hun Lily, totdat ze op een dag bij het schoolhoofd werden geroepen omdat hun dochter een aantal van haar klasgenoten tegen een meisje van dezelfde leeftijd had opgezet, en haar pestte.

De vader en moeder waren geschokt: hoe had hun Lily zoiets kunnen doen? Uiteindelijk lieten ze het 15-jarige meisje de straf kiezen voor het pesten: 1) ze zou zonder telefoon zijn zolang haar ouders dat wilden, 2) ze zou een tijdje geen merkkleding mogen dragen.

Uiteindelijk koos het meisje met tegenzin voor de tweede optie...

De vader voelde zich echter schuldig voor die straf, omdat hij die te streng vond: wat moest hij doen? Zoals hij beweerde, was "Lily nog nooit zo van streek geweest. Ik bedoel te zeggen dat kleding een uitdrukking is van haar persoonlijkheid en dat ze zich kwetsbaar en onzeker voelt in de kleding die we haar laten dragen in deze dagen van gedwongen straf."

De moeder en vader denken dat de straf die de dochter wordt opgelegd misschien te hard en ongemotiveerd is, maar toch hebben veel internetgebruikers niet de kant van de ouders gekozen: voor veel mensen is de door de dochter gekozen straf “te zwak” tegenover het opzettelijk pesten van haar klasgenoot.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt