"Mijn zoon voelt zich een meisje": een trotse moeder onthult aan de wereld de nieuwe identiteit van de 6-jarige - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn zoon voelt zich een meisje": een…
Uitgeputte brandweervrouw valt neer op de grond met het hondje dat ze zojuist uit de vlammen heeft gered

"Mijn zoon voelt zich een meisje": een trotse moeder onthult aan de wereld de nieuwe identiteit van de 6-jarige

31 Maart 2021 • Door Janine
2.903
Advertisement

Hoewel het voor een ouder soms erg ingewikkeld kan zijn om hun kinderen met zorg, geduld, genegenheid en met wederzijds respect voor hun behoeften en verlangens op te voeden, zijn er veel moeders die zich hebben onderscheiden en die blijven opvallen door hun enorme hart, vanwege hun aangeboren gevoel van acceptatie en pure liefde, dat verder gaat dan elke keuze en beslissing in het leven. Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Zoe Lynn en haar 6-jarige dochter; deze moeder heeft een heel speciaal “gender reveal” feest georganiseerd voor haar kind!

Pubblicato da Zoe Lynn su Sabato 16 maggio 2020

Zoe Lynn is de moeder van twee jongens, de oudste, Colton genaamd, is zes jaar oud en leek de laatste tijd niet zo gelukkig en zorgeloos te zijn als voorheen. De moeder kon, samen met haar man Cory, niet begrijpen wat er met het kind aan de hand was, het was erg moeilijk om een ​​paar woorden uit zijn mond te krijgen, maar op een dag, toen zijn vader hem van school had opgehaald, sprak Colton een zin uit dat hen deed huiveren: "Ik had een meisje moeten zijn, maar ik ben een jongen. Dus ik denk dat ik een verkeerd levenstraject heb."

Zoe en Cory waren allebei geschokt en bedroefd door wat Colton hun vertelde; hun 6-jarige zoon voelde zich een meisje, en ze konden er niets aan doen...

Pubblicato da Zoe Lynn su Sabato 16 maggio 2020

In een lange post op Facebook zei Zoe dat Colton, toen hij nog geen 6 was, altijd de voorkeur had gegeven aan spelen met poppen, zich verkleden in prinsessenkleren voor Halloween, verjaardagsfeestjes of toneelstukken op school, en de twee ouders hadden hun twee kinderen zeker nooit uitgesloten van het spelen met wat ze wilden, en zich te kleden zoals ze wilden; tenslotte hadden ze thuis altijd een zekere mentale elasticiteit, ver verwijderd van de starre schema's die onderscheid maakten tussen wat voor jongens en wat voor meisjes was.

Zoe wist niet hoe ze haar Colton moest troosten en hem een ​​veilig en geaccepteerd gevoel moest geven binnen hun gezin, totdat ze met een teder en tegelijkertijd briljant idee kwam: een gender reveal feest waarin Zoe Avery “presenteerde” aan de wereld, haar transgender dochter!

Advertisement

In de lange post op Facebook waarin deze moeder haar ervaring deelde, schreef Zoe deze ontroerende woorden: "Toen Colton me vertelde dat hij zich een meisje voelde en geen jongen, huilde ik omdat ik WEET dat het leven van mijn zoon vanaf nu veel moeilijker zal zijn dan voor andere kinderen. Ik huilde omdat ik weet dat ik het eerder niet begreep en nu zullen zoveel andere mensen die het niet begrijpen hun onbegrip op mijn kind richten...

Maar toen stopte ik met huilen. Omdat ik weet dat, hoe ik ook heb geworsteld, het veel moeilijker voor hem/haar zal zijn. Nu hebben we een GEWELDIGE, GEWELDIGE groep mensen die haar het gevoel hebben gegeven dat ze heel geliefd is: dus, als trotse moeder van een zesjarige, wil ik je voorstellen aan mijn dochter, Avery!"

Welkom in de wereld, kleine Avery!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt