Deze 91-jarige politieagent werkt nog steeds en is niet van plan met pensioen te gaan

Janine image
door Janine

07 April 2021

Deze 91-jarige politieagent werkt nog steeds en is niet van plan met pensioen te gaan
Advertisement

Er zijn mensen die niet zonder hun baan kunnen en die hopen dat het moment van het pensioen nooit zal komen. Natuurlijk zijn niet veel mensen zo toegewijd aan hun werk - de meeste mensen leven hun leven in de hoop ooit van hun pensioen te genieten en de luxe te ervaren om te kunnen doen wat bijdraagt ​​aan hun geluk. Voor LC "Buckshot" Smith ligt geluk echter in zijn baan als politieagent. Op 91-jarige leeftijd is agent Smith niet van plan zijn carrière op te geven: zolang hij leeft en de gezondheid het toelaat, heeft hij besloten om in dienst te blijven.

via CNN

Advertisement
Yuotube / CBS Evening News

Yuotube / CBS Evening News

LC "Buckshot" Smith komt uit Arkansas en is een 91-jarige politieagent die al bijna 60 jaar in dienst is. Ja, je leest het goed: agent Smith draagt ​​zijn uniform nog steeds en lijkt het niet in de kast te willen hangen. De man, die in mei 2021 92 jaar wordt, had geprobeerd met pensioen te gaan, maar zodra hij besefte dat het rustige leven niets voor hem was, keerde hij onmiddellijk op zijn schreden terug. Elke ochtend wakker worden en de dagen op dezelfde manier zien herhalen? Nee, bedankt! Smith keerde terug en, ondanks zijn zeer hoge leeftijd, is hij nog steeds een waardevolle aanwinst voor de politie, dankzij zijn grondige kennis van de stad Camden, waar hij zoveel jaren heeft gediend.

Op de vraag wat hem op 91-jarige leeftijd een goede agent maakt, antwoordt hij: "Het is niet je badge of wapen dat een goede agent van je maakt, het is de manier waarop je mensen respecteert."

Advertisement
Facebook / Keith Randall

Facebook / Keith Randall

Als meneer Smith geen dienst heeft, gaat hij graag naar kerkdiensten in zijn gemeenschap en brengt hij vrije tijd door met zijn vrouw. Net als zoveel anderen kon ook hij de verveling en plotselinge verandering als gevolg van zijn pensionering niet weerstaan, wat genoeg was om hem weer op de werkvloer te brengen zoals in het verleden. Voor degenen die altijd hun hele leven hebben gewerkt en ook veel van hun werk hebben gehouden, komt het pensioen enigszins overeen met de komst van de gevreesde ouderdom en wordt vaak de oorzaak van depressie of aanverwante stoornissen. De heer Smith had echter het geluk dat hij zich in zijn geval weer bij zijn politieteam kon voegen en het uniform kon eren zoals hij altijd heeft gedaan.

Een applaus voor de vastberadenheid en toewijding om te werken voor deze man!

Advertisement