Onmogelijk om je emoties tegen te gaan: 16 foto's die het hart bij de eerste blik doen smelten - BekijkDezeVideo.nl
x
Onmogelijk om je emoties tegen te gaan:…
Ze verliest haar hond en vindt hem na 2 lange jaren terug: Een reeks ongelukkige gebeurtenissen: 16 mensen die erin slaagden thuis echte rampen te veroorzaken

Onmogelijk om je emoties tegen te gaan: 16 foto's die het hart bij de eerste blik doen smelten

25 April 2021 • Door Janine
1.876
Advertisement

Hoe zou het leven zijn zonder emoties en gevoelens? Natuurlijk is het bereik van wat wij mensen kunnen voelen in het licht van de gebeurtenissen op ons levenspad enorm, onze ervaringen leiden ertoe dat we tegenstrijdige maar tegelijkertijd unieke emoties voelen: van verdriet tot angst, van liefde tot geluk, van paniek tot woede, enzovoort. Maar er is maar één gevoel dat overheersend is over alle andere, oftewel het gevoel dat ons hart doet smelten en ons doet huilen van vreugde, geluk en emotie. Om deze reden hebben we enkele foto’s geselecteerd die verhalen vertellen waarvoor het praktisch onmogelijk is om enige vorm van emotie tegen te gaan!

Een hele lieve foto...

De auteur van deze foto vertelde ons dat de hoofdrolspeelster op de foto zijn oma van 90 jaar is die tomatensaus klaarmaakt: wat een bijzondere grootmoeder!

Kijk goed wat deze hond in zijn bek heeft...

Ja, je hebt het goed gezien: een knuffelbeest!

Advertisement

Een schijnbaar banale foto, maar betekenisvol...

Deze twee die op de bank in slaap zijn gevallen, zijn mijn ouders: aan het eind van de dag waren ze doodmoe, ze hielden elkaars hand vast en houden nog net zoveel van elkaar alsof het de eerste dag was!

Iets eigenaardigs waar mijn kat van houdt...

Hij geeft graag kopjes tegen mijn voorhoofd!

Mijn zoon die op de schoolbus wacht in gezelschap van zijn vriend... op vier poten!

Advertisement

Twee generaties die elkaar ontmoeten...

Rechts mijn pasgeboren dochter, links mijn overgrootmoeder, die binnenkort 103 jaar wordt!

Oma die van kaarten houdt?

De auteur van deze foto vertelt ons: "Het gezichtsvermogen van mijn oma wordt voortdurend slechter en ze houdt van bord- en kaartspellen. Ik was gisteravond bij haar en mijn tante had deze enorme UNO-kaarten voor haar gekocht zodat ze kan blijven spelen en ze kan zien. Ze zijn misschien moeilijk vast te houden, maar het is het waard!"

Advertisement

Een blik die meer zegt dan duizend woorden...

Dit zijn mijn ouders, ontroerd omdat ze nu echt beseffen dat ze voor het eerst... grootouders van een kleinkind zijn geworden!

Een vriendschap die elk obstakel heeft overwonnen...

De auteur van deze twee foto’s zegt: "Mijn zoon en zijn beste vriend; beiden kregen, toen ze klein waren, te horen dat hun overlevingspercentage rond de 2% zou zijn, dat ze nooit zouden lopen en dat ze in een vegetatieve staat zouden leven; nu zijn ze 17 jaar oud, ze hebben allebei het podium betreden en zijn vanavond afgestudeerd!"

Advertisement

Een kind dat de dood van zijn held eert...

Nadat hij hoorde van de vroegtijdige dood van de acteur die de superheld Black Panther speelde, wilde deze jongen zijn nagedachtenis op deze ontroerende manier eren...

Moeder en zoon kunnen hun emoties niet de baas blijven...

Dit is Gabriel Nobre, 19 jaar, met zijn moeder en zus kort nadat hij ontdekte dat hij geslaagd was voor het beroemde en zeer moeilijke toelatingsexamen voor de universiteit van Brazilië. De jongen had een deal gesloten met een voorbereidingscursus om het gebouw schoon te maken in ruil voor gratis lessen die hem zouden helpen bij de voorbereiding op het examen. Een ontroerend verhaal!

Een werkelijk ontroerend vader/dochter-moment...

Deze vader zei tegen zijn dochter dat ze niemand mocht vertellen dat hij een straatveger was, maar zij, trots op zijn werk, plaatste deze afbeelding op sociale media met de volgende woorden: "Mijn vader is straatveger, en ik ben trots op hem. Ik hou van je papa!"

Een meisje dat eindelijk tevreden kan zijn:

Dit is Katie Bouman en zij leidde de ontwikkeling van het algoritme dat het mogelijk maakte om de eerste foto van een zwart gat te maken en dit is precies het moment waarop de eerste foto van het zwarte gat op haar computer werd verwerkt: een enorme emotie!

Sinds mijn dochter Toy Story heeft gezien, schreeuwt ze, voordat ze haar kamer verlaat: "Ik ga weg!", en dan gluurt ze om te zien of haar speelgoed tot leven komt...

Een heel lieve foto gemaakt door een veearts...

“Dit lieve veulen viel op mijn voeten in slaap terwijl ik een gesprek voerde op het werk: is het niet geweldig?”

Mijn zus en ik hebben onze eerste foto samen opnieuw gemaakt...

Dat is pas broederliefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt