Ze neemt ontslag omdat ze haar bruiloft moet organiseren, maar vraagt ​​haar vriend om een ​​tweede baan te zoeken - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze neemt ontslag omdat ze haar bruiloft…
Te schattig om waar te zijn: 16 dieren zo lief dat ze eruit zien alsof ze uit een tekenfilm komen Een echtgenote verlaat het gezin en de man wordt gedwongen om 4 kinderen alleen op te voeden: de noodkreet van een behoeftige vader

Ze neemt ontslag omdat ze haar bruiloft moet organiseren, maar vraagt ​​haar vriend om een ​​tweede baan te zoeken

02 Mei 2021 • Door Janine
2.555
Advertisement

We zijn ons er allemaal van bewust dat de trouwdag een speciale dag moet zijn en we wensen dat alle stellen die bereid zijn een dergelijke toezegging aan te gaan deze levenskeuze op de best mogelijke manier vieren. Op de beste manier vieren, betekent echter niet dat je overdreven veel geld moet uitgeven om een ​​grote ceremonie te organiseren, als je geen concrete mogelijkheden hebt om dat te doen. De liefde tussen het paar zou tenslotte de hoofdrolspeler op die dag moeten zijn, nietwaar? Toch zijn er veel vrouwen en mannen die een koninklijk huwelijk willen organiseren, ook al kunnen ze het zich niet echt veroorloven. Een vrouw plaatste een bericht op Facebook en uitte haar ongemak bij de planning van wat “haar perfecte bruiloft” had moeten zijn: nadat ze ontslag had genomen om meer tijd te hebben om de bruiloft te organiseren, eiste de vrouw dat haar toekomstige echtgenoot een tweede baan zou zoeken om de kosten te dragen!

Op zoek naar de "perfecte" locatie...

Het is bekend dat het organiseren van een bruiloft erg stressvol kan zijn, ook al zou het in theorie een speciale dag moeten zijn, gewijd aan het paar en hun liefde voor elkaar. Voor sommigen wordt het zelfs "een ziekte", omdat ze onwaarschijnlijke situaties bedenken of letterlijk ziek worden van de geleden stress. In feite zijn er veel dingen te organiseren, te beginnen met de gastenlijst. In willekeurige volgorde maken we ons zorgen over de locatie, het menu, de bruidstaart, de voorkeuren betreft het eten van de verschillende gasten en natuurlijk de jurk van de bruid en het pak van de bruidegom. Kalm blijven en alles onder controle houden is niet eenvoudig, dat is waar, maar ook niet onmogelijk! De hoofdpersoon van de bizarre post op Facebook moet echter anders gedacht hebben.

De keuze van de bruidstaart...

De vrouw, die anoniem bleef, publiceerde een bericht waarin ze het web om advies vroeg over de hectische organisatie van haar huwelijk. Je inleven in haar verzoek is echter nogal moeilijk:

"Ik heb ontslag genomen omdat het organiseren van mijn bruiloft te veel tijd kostte, maar mijn vriend weigert een tweede baan te zoeken. Hij begrijpt niet dat ik gewoon geen tijd heb om naar mijn werk te gaan, mijn dag ergens anders dan thuis door te brengen en pas 's avonds thuiskomen. Ik moet thuis blijven om de bruiloft te kunnen plannen. Ik probeer een baan te vinden waardoor ik thuis kan blijven, maar dat is best moeilijk. Ik heb hem gevraagd een tweede baan te zoeken, maar hij weigerde. Hij maakt me echt kwaad omdat we $80.000 uitgeven aan deze bruiloft en hij blijft zeggen dat we minder moeten uitgeven. EH, WAT ZEG JE? NEE! HET IS MIJN HUWELIJK! Het is mijn droom sinds ik klein was en ik WEIGER een compromis te sluiten. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij een tweede baan krijgt?"

Advertisement

...en de trouwjurk!

Onnodig te zeggen dat de meeste gebruikers zich sterk negatief hebben uitgelaten over deze vrouw en haar egoïstische bericht. Velen hebben zich afgevraagd of deze houding niet genoeg was voor haar vriend om de bruiloft te annuleren. Ook omdat niet zozeer de trouwdag zelf telt, maar de dagen die komen gaan, oftewel het dagelijkse leven dat een paar leeft, "in goede en slechte tijden". En omdat een goed begin het halve werk is, zal het voor deze toekomstige echtgenoot niet over rozen gaan.

Wat vind jij van dit verzoek van de bruid? Schrijf je mening in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt