Cheerleader redt een kind die bijna stikte in een snoepje en wordt de held van haar school - BekijkDezeVideo.nl
x
Cheerleader redt een kind die bijna…
Een autistische jongen verdwaalt tijdens een marathon, maar een tegenstander helpt hem door zijn hand vast te houden in de laatste kilometers Voor het 57-jarig huwelijk verschijnt hij bij zijn vrouw in het ziekenhuis in smoking en met een bos bloemen

Cheerleader redt een kind die bijna stikte in een snoepje en wordt de held van haar school

28 April 2021 • Door Janine
4.250
Advertisement

Soms zijn de beste verhalen met het mooiste einde niet de sprookjes die we allemaal van kinds af aan gewend zijn, maar het kunnen ook onvoorspelbare momenten en gebeurtenissen worden in ons dagelijks leven en onze ervaring, die eerst gevaarlijke situaties leken en daarna, dankzij de onverwachte hulp van een onbekende die zijn hand uitstak, veranderen in verhalen met een gelukkig einde. Gelukkig maar. Deze moeder slaakte een zucht van verlichting nadat een meisje dat ze niet kenden zich letterlijk op haar zoon wierp om hem te helpen, omdat hij dreigde te stikken in een snoepje!

via: KETC NBC

Het evenement vond plaats tijdens de jaarlijkse parade georganiseerd door Rockwell High School in Texas; een feestelijk evenement waaraan gewoonlijk de hele gemeenschap van de stad Rockwell deelneemt; onder de mensen die zich hadden verzameld om de doorgang van de praalwagens te volgen waarop de cheerleaders van de school stonden, bevonden zich moeder Nicole en haar twee kinderen Clark en Warren. Alles leek perfect te gaan, haar kinderen waren verrukt en geamuseerd door het passeren van de praalwagens vol kleuren en muziek, maar plotseling ging er iets mis...

De jongste van de twee, Clark, die pas twee jaar oud was, begon slecht te ademen, hij leek geen lucht te krijgen: hij dreigde te stikken in een snoepje dat in de keel van het kind was blijven steken. Nicole, doodsbang, riep om hulp zodat iemand haar wanhopige geschreeuw kon horen, maar niemand leek de ernstige noodsituatie op te merken. Totdat een van de cheerleaders die op een van de praalwagens zat, een meisje genaamd Kyra Winters, merkte dat de kleine Clark bijna stikte, en onmiddellijk van de feestelijke wagen stapte en naar het kind rende om hem te bevrijden van het snoepje dat zijn adem belemmerde…

Advertisement

Dit is wat Kyra deed zodra ze de jongen naderde, volgens wat het meisje zelf zei: "Ik pakte de jongen op, kantelde hem naar beneden en sloeg hem twee of drie keer hard op zijn rug, en toen begon de kleine Clark te spugen... "

Kyra Winters had met succes de Heimlich-manoeuvre op het in moeilijkheden verkerende kind uitgeoefend; waarna ze, zonder iets tegen de moeder van de jongen te zeggen, onmiddellijk naar de wagen terugkeerde, alsof er niets was gebeurd.

Moeder Nicole was echt dankbaar voor alles wat die dappere en vastberaden cheerleader had gedaan om het leven van haar tweejarige zoon te redden, maar het gebeurde allemaal zo snel die dag dat ze niet eens wist hoe het meisje heette en hoe ze haar op kon sporen om "Dankjewel!" te kunnen zeggen.

Het is een feit dat een van de medewerkers die op Rockwell High School werkte, van het incident hoorde en Kyra in contact bracht met Nicole; toen de twee elkaar weer ontmoetten, omhelsden ze elkaar, en toen gaf het meisje Clark een high five, er zeker van dat de jongen het voortaan prima zou hebben gedaan zonder haar tussenkomst!

Je was geweldig, Kyra!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt