Vrouw vindt een levende slang in de zak sla die ze bij de supermarkt heeft gekocht

Janine image
door Janine

18 April 2021

Vrouw vindt een levende slang in de zak sla die ze bij de supermarkt heeft gekocht
Advertisement

Denk je dat bepaalde dingen alleen in films kunnen gebeuren? Nou, je hebt het helemaal mis. Een verhaal dat letterlijk het web rondgaat en dat niet alleen de directe geïnteresseerde maar ook de gebruikers heeft geschokt, lijkt uit een gefantaseerd verhaal te komen om mensen bang te maken. Maar de realiteit overtreft helaas soms de fictie zelf, en we verzekeren je dat de foto’s die je gaat zien ons ook verbaasd en behoorlijk geschokt hebben achtergelaten!

via Sky News Australia

Advertisement
Sky News Australia/YouTube

Sky News Australia/YouTube

Het avontuur dat ze zeker nooit zullen vergeten, gebeurde met een Australisch gezin dat in Mosman woont, vlakbij de metropool Sydney; ze waren boodschappen gaan doen bij de grote supermarkt Aldi, maar toen ze thuiskwamen, terwijl ze de tassen en de verschillende producten die ze hadden gekocht opruimden, de schokkende ontdekking: in de plastic zak waarin de verse sla zat, zat een levende slang verstopt!

Hoe was het mogelijk dat dit verraderlijke en gevaarlijke dier daar was terechtgekomen?

Advertisement
Sky News Australia/YouTube

Sky News Australia/YouTube

Het antwoord kwam nooit, maar het feit is dat de moeder van de familie Lesley Kuhn onmiddellijk WIRES, de Wildlife Information, Rescue and Education Service op de hoogte bracht, maar niet voordat ze wat foto's nam en op haar Facebook-profiel de schokkende en huiveringwekkende beelden van de slang die zich in de sla verstopt toonde: "Kijk goed naar de zak sla die je in de supermarkt koopt. Gisteravond zag mijn zoon een kleine bruine slang tussen de sla die we hadden gekocht!"

Dankzij de analyse van WIRES en de informatie van het Queensland Museum, werd ontdekt dat dat exemplaar een Hoplocephalus bitorquatus was, beter bekend als "pale-headed snake", endemisch in het geografische gebied van Australië, niet bijzonder gevaarlijk voor de mens, maar die gewoonlijk in de buurt van de oostkust van het continent Oceanië woont en gemiddeld een halve meter lang kan worden.

Mosman Collective/Facebook

Mosman Collective/Facebook

Hoewel supermarktketen Aldi nog niet heeft opgehelderd hoe het mogelijk was dat die slang in een verpakte zak sla terechtkwam, zijn we er vooral zeker van dat de familie Kuhn niet bepaald blij was een zeldzame slang in de sla te vinden die ze dag ervoor hadden gekocht: als we in hun schoenen hadden gestaan, waren we binnen de kortste keren 100% carnivoren geworden!

Advertisement