Vrouw vindt een levende slang in de zak sla die ze bij de supermarkt heeft gekocht - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrouw vindt een levende slang in de…

Vrouw vindt een levende slang in de zak sla die ze bij de supermarkt heeft gekocht

18 April 2021 • Door Janine
956
Advertisement

Denk je dat bepaalde dingen alleen in films kunnen gebeuren? Nou, je hebt het helemaal mis. Een verhaal dat letterlijk het web rondgaat en dat niet alleen de directe geïnteresseerde maar ook de gebruikers heeft geschokt, lijkt uit een gefantaseerd verhaal te komen om mensen bang te maken. Maar de realiteit overtreft helaas soms de fictie zelf, en we verzekeren je dat de foto’s die je gaat zien ons ook verbaasd en behoorlijk geschokt hebben achtergelaten!

Het avontuur dat ze zeker nooit zullen vergeten, gebeurde met een Australisch gezin dat in Mosman woont, vlakbij de metropool Sydney; ze waren boodschappen gaan doen bij de grote supermarkt Aldi, maar toen ze thuiskwamen, terwijl ze de tassen en de verschillende producten die ze hadden gekocht opruimden, de schokkende ontdekking: in de plastic zak waarin de verse sla zat, zat een levende slang verstopt!

Hoe was het mogelijk dat dit verraderlijke en gevaarlijke dier daar was terechtgekomen?

Het antwoord kwam nooit, maar het feit is dat de moeder van de familie Lesley Kuhn onmiddellijk WIRES, de Wildlife Information, Rescue and Education Service op de hoogte bracht, maar niet voordat ze wat foto's nam en op haar Facebook-profiel de schokkende en huiveringwekkende beelden van de slang die zich in de sla verstopt toonde: "Kijk goed naar de zak sla die je in de supermarkt koopt. Gisteravond zag mijn zoon een kleine bruine slang tussen de sla die we hadden gekocht!"

Dankzij de analyse van WIRES en de informatie van het Queensland Museum, werd ontdekt dat dat exemplaar een Hoplocephalus bitorquatus was, beter bekend als "pale-headed snake", endemisch in het geografische gebied van Australië, niet bijzonder gevaarlijk voor de mens, maar die gewoonlijk in de buurt van de oostkust van het continent Oceanië woont en gemiddeld een halve meter lang kan worden.

Advertisement

Hoewel supermarktketen Aldi nog niet heeft opgehelderd hoe het mogelijk was dat die slang in een verpakte zak sla terechtkwam, zijn we er vooral zeker van dat de familie Kuhn niet bepaald blij was een zeldzame slang in de sla te vinden die ze dag ervoor hadden gekocht: als we in hun schoenen hadden gestaan, waren we binnen de kortste keren 100% carnivoren geworden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt