Hij verslaat op 6-jarige leeftijd kanker en wordt door zijn klasgenoten verwelkomd als een dappere held - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij verslaat op 6-jarige leeftijd kanker…
Hij springt van een brug om een ​​kind te redden dat na een vreselijk auto-ongeluk in de rivier is gevallen Hij stond elke dag om 4 uur 's ochtends op om met de bus naar school te gaan: een vip geeft hem een ​​auto

Hij verslaat op 6-jarige leeftijd kanker en wordt door zijn klasgenoten verwelkomd als een dappere held

13 Mei 2021 • Door Janine
989
Advertisement

De gezondheid van kinderen staat voorop - ouders zouden er alles aan doen om hun kind nooit ziek te zien of pijn te zien lijden. We kunnen ons niet eens voorstellen wat het betekent om als ouder het vreselijke nieuws te ontvangen van een ernstige aandoening die plotseling ons kind treft. Niemand zou zulke woorden van de artsen willen horen. Helaas worden ook de allerkleinsten soms vanaf hun eerste levensjaren gedwongen om tegen zeer ernstige ziekten te vechten. Het is oneerlijk, maar het gebeurt. Gelukkig slaagde Nathan Harber erin om een ​​ernstige vorm van kanker te verslaan toen hij nog maar 6 jaar oud was. Niet iedereen heeft dat "geluk", maar we zijn blij dat de jongen weer naar school kon gaan: zijn klasgenoten verwelkomden hem als een dappere held, met een groot feest!

via: Foxnews

Andy Harber, de vader van de kleine Nathan, kon het niet geloven toen de artsen hem in 2018 vertelden dat zijn zoon kanker had. Nathan was toen 4 en het enige waar hij aan zou moeten denken was Mickey Mouse, zeker geen chemotherapie! Vanaf dat moment werd het dagelijks leven van de familie Herber vreselijk overhoop gehaald; de kleine Nathan was volkomen van streek, te beginnen met het feit dat hij niet meer naar school zou kunnen. Zoals zijn vader zich herinnerde, zou het in feite te riskant zijn geweest voor Nathan om in de klas te zitten: "De oncoloog zei dat zijn immuunsysteem de strijd tegen de infecties niet zou aankunnen, dus hebben we hem van school moeten halen”.

Er zijn vele dagen verstreken van angsten, tranen en pijn voor het hele gezin, maar het goede nieuws is dat de kleine Nathan het heeft gehaald: hij versloeg het ongelooflijke kwaad en ging terug naar school! De dag dat hij zijn laatste dosis van de behandeling kreeg, was 25 maart 2021. Op die dag verwelkomde zijn hele school hem en juichte luid op de binnenplaats van het gebouw - ze konden niet wachten om hem weer te zien! Ze waren hun dappere klasgenoot nooit vergeten en zijn tweelingbroer, Justin, had tijdens zijn lange afwezigheid een pluchen aap op de stoel van Nathan gezet.

Advertisement

De leraren en al het schoolpersoneel zijn altijd geïnteresseerd geweest in de gezondheid van het kind en hebben nooit hun interesse en hoop verloren. De laatste dag van de behandeling was een echte bevrijding en iedereen verwelkomde het met vreugde, op veilige afstand vanwege de Covid-19-pandemie. Iedereen schreeuwde zijn naam keer op keer, wat een moment van grote kracht en een even ontroerend moment creëerde.

We zijn blij dat Nathan dit grote kwaad heeft overwonnen en klaar is om aan een nieuwe reis te beginnen, de mooie en zeer lange die het leven voor ons in petto heeft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt