“Laat geen gecoördineerde tatoeages met vriendinnen zetten”: een vrouw heeft spijt nadat haar beste vriendin haar man heeft afgepakt - BekijkDezeVideo.nl
x
“Laat geen gecoördineerde tatoeages…
Wanneer de realiteit de fantasie overtreft: 15 dieren die Moeder Natuur uniek in hun soort heeft gemaakt

“Laat geen gecoördineerde tatoeages met vriendinnen zetten”: een vrouw heeft spijt nadat haar beste vriendin haar man heeft afgepakt

03 Mei 2021 • Door Janine
1.460
Advertisement

Ken je die vreemde gewoonte van jongeren om samen met hun beste vriendin een identiek symbool, zin of ontwerp te tatoeëren? Een soort uiting van genegenheid waar veel geld mee gemoeid is en een “brandmerk” op de huid dat nooit meer zal verdwijnen, tenzij het wordt verwijderd met een andere, even dure, ingreep. Kortom, als je van plan bent door te gaan met deze keuze, zorg er dan voor dat het echt je beste vriendin is, anders zul je de consequenties moeten aanvaarden! Een vrouw genaamd Nikki, die zichzelf op TikTok noemt met de bijnaam "stressymessydepressymama", deelde een video waarin ze iedereen waarschuwde voor de grote fout die bij het matchen van tatoeages hoort. Wat was de slechte ervaring van deze vrouw? Haar beste vriendin had een geheime relatie met haar man en leeft nu gelukkig met hem en voedt de kinderen op alsof ze van haar zijn. En het was haar beste vriendin!

Nikki had aanvankelijk een video gezien waarin een andere gebruiker mensen uitnodigde om de ergste fout van hun leven te delen. Gezien haar grote fout, wilde Nikki het meteen delen om ook andere mensen te waarschuwen. De vrouw had het slechte idee gehad om “samen een ​​tatoeage” te laten zetten met haar beste vriendin, of tenminste, degene die ze als haar beste vriendin beschouwde. De twee kenden elkaar volgens Nikki al 11 of misschien 12 jaar, al een behoorlijke tijd, dus het lijkt meer dan legitiem om te geloven dat ze beste vriendinnen zijn. Iets moet echter mis zijn gegaan in de vriendschap tussen de twee, want na al die jaren voelde Nikki zich diep verraden door haar vermeende "beste vriendin". Nikki ontdekte namelijk dat haar man een geheime relatie had met deze vriendin: denk je dat die tatoeage, een teken van grote vriendschap, diende om de pijn te verzachten?

Nikki is kapot van deze situatie, niet zozeer vanwege de tatoeage die ze met haar vriendin heeft laten zetten, maar vanwege hoe haar leven heeft besloten volledig te ontsporen: haar man leeft gelukkig samen met haar vriendin en zij zorgen allebei voor de kinderen van Nikki. Kortom, die tatoeage zal haar er nu voor altijd aan herinneren dat haar "beste vriendin” niet alleen haar man heeft afgepakt, maar dat ze ook haar kinderen in haar plaats opvoedt!

Hopelijk vindt Nikki snel een manier om die pijnlijke tatoeage te laten verwijderen!

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt