9-jarige jongen houdt zijn adoptiebroer voor het eerst in zijn armen en kan zijn tranen niet bedwingen - BekijkDezeVideo.nl
x
9-jarige jongen houdt zijn adoptiebroer…

9-jarige jongen houdt zijn adoptiebroer voor het eerst in zijn armen en kan zijn tranen niet bedwingen

06 Mei 2021 • Door Janine
3.674
Advertisement

Wanneer een kind wordt geboren, is het altijd een unieke emotie voor het hele gezin en voor alle mensen die de ouders dierbaar zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor adopties: de komst van een nieuw gezinslid moet altijd goed gevierd worden! Hoewel dit twee momenten zijn die verschillend beleefd worden, vooral door de moeder die in dit geval de pijn van de bevalling niet hoeft te doorstaan, hebben we het hoe dan ook over een ervaring die het leven letterlijk verandert. Een ervaring die ouders van je maakt! Voor de jonge Lander betekende de komst van een kind in zijn gezin echter officieel een oudere broer worden. In een video die op Instagram is geplaatst, houdt de 9-jarige jongen, Lander, voor het eerst zijn adoptiebroer in zijn armen en laat hij zich op een emotionele manier gaan.


Het adoptieproces verschilt van land tot land, maar het blijft een lang en uitputtend proces dat in sommige gevallen niet eens tot een goed einde komt. Gelukkig ging het wel goed met de kleine Rowan, geboren in de zomer van 2020, ook al moest zijn geweldige nieuwe adoptiegezin maanden wachten voordat ze hem konden omhelzen en mee naar huis konden nemen. Toen de adoptie eindelijk officieel werd gemaakt, hadden alle gezinsleden reacties van vreugde om de kleine Rowan te zien. Vooral Lander reageerde heel lief: toen hij zijn broertje voor het eerst in zijn armen hield, barstte hij in tranen uit van geluk.

Nu is Lander officieel Rowans oudere broer en met het geluk hem stevig in zijn armen te houden, is hij het gelukkigste kind ter wereld geworden. Lander is pas 9 jaar oud, maar hij is zich al bewust van zijn emoties en wat het betekent om te gaan met een leven dat zo kwetsbaar en mooi is als dat van zijn kleine broertje. Terwijl hij hem wiegt, legt de moeder het tafereel vast, trots op haar twee kinderen.

Laat je ontroeren door deze scène vol liefde... we zijn er zeker van dat je een traan van emotie zal laten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt