6-jarige jongen ziet een man alleen eten in een restaurant: "Ik wil hem gezelschap houden!" - BekijkDezeVideo.nl
x
6-jarige jongen ziet een man alleen…
Hond houdt het verkeer op straat tegen om voorbijgangers om hulp te vragen: zijn baasje zakte plotseling in elkaar Een vrouw bevalt onverwachts tijdens een lijnvlucht:

6-jarige jongen ziet een man alleen eten in een restaurant: "Ik wil hem gezelschap houden!"

07 Mei 2021 • Door Janine
969
Advertisement

De hoofdrolspeler van de meest ontroerende verhalen waar we over lezen, is wederom vriendelijkheid. We zijn er van overtuigd dat vriendelijkheid op een dag "de wereld zal redden". Het is zeker iets dat we in ons dagelijks leven op iedereen kunnen overbrengen: vriendelijk zijn is niet moeilijk en het kost niet eens zoveel moeite, waarom zou je wreed of onaangenaam willen zijn? Brekken Wadford weet dit goed, een 6-jarige jongen die, terwijl hij met zijn ouders en broers en zussen aan het eten was in een restaurant, een man zag die alleen at. Zodra Brekken de scène zag, dacht hij meteen: "Die man eet alleen, ik wil hem gezelschap houden!" en hij begon meteen zijn moeder te smeken om aan de tafel van die man te mogen zitten. De rest van het verhaal is te zien aan de prachtige foto die Brekken's moeder Amy die dag nam.

Waarschijnlijk wilde die man gewoon in alle rust zijn lunch eten en daarom verbood de moeder van Brekken haar zoon om bij hem in de buurt te komen. Er zijn inderdaad mensen die absoluut niet willen dat kinderen, dieren of volwassenen hen tijdens het eten storen en deze keuzes moeten zeker gerespecteerd worden. De man in kwestie, genaamd Ladarious, zei echter tegen de moeder dat het oké was: hij zou dat moment graag hebben gedeeld met de 6-jarige jongen. Brekken van zijn kant begon te schreeuwen en vervelend te doen, alleen omdat hij aan tafel bij Ladarious wilde zitten. In zekere zin deed de man Amy en haar familie dus een groot plezier door Brekken's hysterisch geschreeuw te kalmeren.

In korte tijd veranderden Brekken en Ladarious van complete vreemden in beste vrienden. Brekken at zijn patat met verschillende sauzen terwijl hij gefascineerd met Ladarious sprak; de twee begonnen elkaar te leren kennen en Brekken was verheugd niet alleen die aardige man gezelschap te hebben gehouden, maar ook een nieuwe vriend te hebben gevonden. Brekken's moeder, Amy, bedankte de “onbekende” publiekelijk voor het tonen van geduld en vriendelijkheid jegens haar 6-jarige zoon.

De foto van de twee die samen aan tafel eten is viraal gegaan en we kunnen begrijpen waarom!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt