Een vrouw bevalt onverwachts tijdens een lijnvlucht: "Ik wist niet dat ik zwanger was!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw bevalt onverwachts tijdens…
6-jarige jongen ziet een man alleen eten in een restaurant:

Een vrouw bevalt onverwachts tijdens een lijnvlucht: "Ik wist niet dat ik zwanger was!"

06 Mei 2021 • Door Janine
2.312
Advertisement

Stel je voor dat je een vlucht neemt naar een vakantieplek, waar je kunt ontspannen, en er uiteindelijk na vele uren landen een familielid bij hebt. Lavinia Mounga was met haar gezin op reis naar Honolulu, op Hawaii, om te genieten van wat welverdiende rust, maar ze kreeg tijdens de vlucht weeën. In de uren die Salt Lake City scheiden van de hoofdstad van Hawaï, beviel Lavinia van een prachtig jongetje. Wat alle passagiers en Lavinia zelf ook schokte, was het feit dat de vrouw niet wist dat ze zwanger was! Een wonder? Zij en haar partner, Ethan Magalei, zeggen dat ze hoe dan ook verheugd zijn gezegend te zijn met dit "goddelijke geschenk". Wat zeker is, is dat alle passagiers hartelijk applaudisseerden toen Lavinia beviel van de baby!

De vlucht van Salt Lake City naar Honolulu die Lavinia Mounga maakte, was bijzonder turbulent, maar niet zozeer vanwege technische problemen gerelateerd aan de weersomstandigheden of het vliegtuig, maar vanwege de ongelooflijke gebeurtenis die aan boord plaatsvond. De vrouw heeft namelijk een kind gebaard, ook al had ze absoluut geen idee dat ze zwanger was. De baby maakt het goed en werd meteen voor allerlei controles naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw noemde hem Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga en zegt dat ze dolgelukkig is, samen met haar partner, om hem zo goed mogelijk op te voeden.

Ethan Magalei, Lavinia's partner, zei dat hij absoluut geschokt was door het nieuws en hoopt de "beste vader" ter wereld te worden voor de baby. Bovendien was de man niet aanwezig in het vliegtuig op het moment van de geboorte, dus we kunnen ons alleen maar de wervelwind van emoties voorstellen die hem overweldigde, vooral omdat miljoenen mensen over de hele wereld dit bizarre nieuws op precies hetzelfde moment hoorden, of bijna. De man moest wachten tot Lavinia en haar familie terugkwamen uit Honolulu om zijn vriendin en hun zoontje te kunnen omhelzen.

De passagiers op de vlucht, die duidelijk een aanzienlijke vertraging hadden opgelopen, hebben hartelijk geapplaudisseerd toen ze zich realiseerden dat een vrouw bevallen was van een baby. Een ongelooflijk verhaal, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt