Een oudere man valt onder de douche en blijft 16 uur op de grond liggen: de kat redt hem door hem zijn mobieltje te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Een oudere man valt onder de douche…
Een oudere man vindt zijn trouwring na 3 jaar om een wortel: zijn tuin heeft hem de kostbaarste vrucht teruggegeven Op 34-jarige leeftijd is ze al moeder en oma: ze kreeg haar eerste dochter op 16-jarige leeftijd

Een oudere man valt onder de douche en blijft 16 uur op de grond liggen: de kat redt hem door hem zijn mobieltje te geven

07 Mei 2021 • Door Janine
59.559
Advertisement

De band die ontstaat tussen een huisdier en de menselijke eigenaar kan niveaus van genegenheid en wederzijds vertrouwen bereiken die zelfs tussen mensen vaak niet bereikt wordt. Het maakt niet uit of je een hond of kat in huis hebt, hij zal altijd aan je zijde staan ​​om je gezelschap te houden, met je te spelen, te rusten en naast je te slapen, en ook om je te ondersteunen en te helpen op de meest onverwachte manieren. Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Fluffy de kat en zijn bejaarde eigenaar, gered door de moed en intelligentie van zijn huisdier.

via: Fox 17

Ron Williams is een 84-jarige Amerikaanse veteraan die alleen woont in Sturgis, in Michigan; hij kan niet meer bewegen zoals hij ooit deed, daarom verplaatst hij zich met de rollator in zijn huis; ondanks dat hij alleen woont, is hij dat nooit echt: de kat Fluffy is altijd aan zijn zijde, met wie Ron op een bijzondere manier een band heeft opgebouwd. De oudere man houdt de kat gezelschap en de kat houdt hem gezelschap en ondersteunt zijn baasje, beiden houden heel veel van elkaar.

Een van de dingen die Ron doet met zijn kat om zich minder alleen te voelen is luid tegen hem praten, alsof de kat een mens is die elk woord kan begrijpen en op dezelfde manier kan reageren; de realiteit is echter heel anders, katten zijn niet door moeder Natuur gemaakt om te kunnen praten, maar ze hebben een zesde zintuig en een uitstekende intelligentie die velen onderschatten; zoals Ron Williams aanvankelijk had gedaan...

Advertisement

Toen de oudere veteraan op een dag in de badkamer aan het douchen was, gleed hij plotseling uit en viel op de grond; de mobiele telefoon was te ver weg en hij wist niet wie hij om hulp moest vragen; wat Ron aanvankelijk niet had opgemerkt, was dat Fluffy ook bij hem in de badkamer was; na 16 uur op de grond te hebben gelegen, volledig geblokkeerd en niet in staat om te bewegen, had de man een briljant idee: hij wist dat de kat het woord “ring” associeerde met de mobiele telefoon, dus trok hij voortdurend de aandacht van de kat naar zijn mobiele telefoon, die ver buiten zijn handbereik lag, luidkeels schreeuwend: "Ring Fluffly!"

Onverwacht begreep de kat de situatie en de behoefte van zijn eigenaar in nood en bracht letterlijk de mobiele telefoon naar Ron, die uiteindelijk na 16 uur op de grond volledig geïmmobiliseerd was, het lukte hem om 911 te bellen en gered te worden door de gezondheidswerkers; maar als Fluffy de kat niet bij hem was geweest, hoe had het dan afgelopen?

Nu is Ron Williams eeuwig dank verschuldigd aan zijn kat en zijn buitengewone intelligentie: "Ik zal mijn kat nooit meer alleen laten, tot de dag dat ik leef. Wat had er kunnen gebeuren als hij die dag niet bij mij in de badkamer was?"

Gelukkig had Ron Williams alleen een paar blauwe plekken, maar niets ernstigs: op zijn 84ste had het veel, veel erger kunnen zijn, en dat wist de oude man heel goed!

Advertisement

Bedankt Fluffy, voor alles wat je hebt gedaan voor je baasje in nood: hij zal je van hier tot in de eeuwigheid dankbaar zijn, daar kun je zeker van zijn!

Tags: KattenOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt