50 motorrijders begeleiden een kind naar school dat het doelwit was van zijn klasgenoten: “Zeg nee tegen pesten!" - BekijkDezeVideo.nl
x
50 motorrijders begeleiden een kind…
Geniale vondsten: 16 volledig nutteloze uitvindingen ontstaan uit bijzonder creatieve breinen Bezorger vindt een baby van 5 maanden oud achtergelaten aan de kant van de weg in zijn autostoeltje

50 motorrijders begeleiden een kind naar school dat het doelwit was van zijn klasgenoten: “Zeg nee tegen pesten!"

19 Mei 2021 • Door Janine
1.391
Advertisement

Zou je weer kind willen zijn? Velen willen, vanwege nostalgie, weer in de zorgeloze schoenen staan van toen ze kinderen waren, omdat ze waarschijnlijk minder problemen hadden en hun enige gedachte plezier maken met hun schoolvrienden was. Er zijn er echter die niet het geluk hebben gehad dat soort zorgeloosheid te ervaren vanwege een fenomeen dat altijd heeft bestaan ​​en waarover we ook nu nog veel blijven praten: pesten. Hoe vaak hebben we niet gehoord over "pestkoppen op school"? Pesten is zo'n verraderlijk fenomeen dat het, ook al komt het niet tot uiting in fysieke beledigingen en agressie, op andere plaatsen, in andere vormen, ruimte vindt: daarom wordt er ook veel gesproken over cyberpesten. Phil Mick had een probleem met enkele van zijn klasgenoten en was daarom vooral op de eerste schooldag na de zomervakantie bezorgd. Gelukkig hielpen enkele echte vrienden hem de situatie met moed onder ogen te zien.

Op de eerste schooldag, na de zomervakantie, verscheen Phil aan boord van een motorfiets, met ongeveer vijftig motorrijders om hem te begeleiden. Phil's moeder, Tammy, maakte zich grote zorgen over de lichamelijke en geestelijke gezondheid van haar zoon, maar praten met de ouders en leraren van de pestkoppen had niet veel geholpen. De school doet er alles aan om het fenomeen pesten in de wandelgangen van schoolgebouwen een halt toe te roepen, maar dit alles is uiteraard nog niet voldoende. Wanhopig probeerde Phils moeder een extreem gebaar te maken en haar toevlucht te nemen tot een hechte vriendschap. Brent Warfield, de verkoopdirecteur van "KDZ Motorcycle Sales & Service" en een vriend van Tammy Mick, na te hebben gehoord wat Phil had geleden, organiseerde daarom een ​​kleine bijeenkomst van motorrijders om hem te steunen.

"Je kunt een 11-jarige niet zo over zichzelf horen praten, dat hij door iedereen wordt geschopt en geslagen omdat hij geen mooie kleren draagt ​​of omdat hij te zwaar is. Ik heb zelf een zoon van 11 en ik was erg onder de indruk,'' zei Brent Warfield. Het nieuws raakte niet alleen hem, maar ook tientallen andere plaatselijke motorrijders die geen minuut langer verspilden voordat ze aan de oproep deelnamen. Op de grote dag van Phils terugkeer naar school presenteerden ze zich op hun motorfietsen, met leren jassen en laarzen, klaar om zich over de jongen te ontfermen. Ze boden hem motorkleding en een helm aan en nodigden hem uit om zich bij de groep aan te sluiten - een groep waar hij eindelijk zonder angst deel van kon uitmaken!

Advertisement

De boodschap die de motorrijders wilden uitdragen is even simpel als effectief: er mag geen ruimte zijn voor pesten op school!

Het is niet de eerste keer dat een groep motorrijders de juiste kant kiest en vreugde en hoop geeft aan kinderen die in moeilijkheden verkeren. Ook deze keer lijken Brent en zijn vrienden hun doel te hebben bereikt: Phil is zelfverzekerder en gelukkiger teruggekeerd naar school!

Goed gedaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt