Ze studeert af in engineering en viert het op de markt waar haar ouders werken: "Ik ben trots op mijn afkomst"

Janine image
door Janine

02 Mei 2023

Ze studeert af in engineering en viert het op de markt waar haar ouders werken: "Ik ben trots op mijn afkomst"
Advertisement

De afronding van een universitaire studie vertegenwoordigt een van de grootste voldoeningen in iemands leven, zowel voor de student als voor het gezin. Het moment waarop je het felbegeerde diploma in handen hebt, waarvoor je onvermoeibaar hebt gewerkt, je met inzet hebt toegewijd aan elke taak en les, is onvergetelijk en vertegenwoordigt een gelegenheid om degenen te bedanken die ons op onze reis hebben vergezeld en dit resultaat mogelijk hebben gemaakt.

María José Corpus, een jonge vrouw die onlangs is afgestudeerd, begreep dit heel goed en wilde haar ouders publiekelijk bedanken voor hun steun tijdens haar studie.

via Elcomercio

Advertisement
Facebook - María José Corpus

Facebook - María José Corpus

De jonge vrouw besloot naar de slagerij van de familie te gaan in de Mercado Juárez de Saltillo, in Coahuila, Mexico, elegant gekleed samen met de traditionele hoed en sjerp van een pas afgestudeerde om een ​​foto met hen te maken en haar academische prestatie op sociale media te delen. Trots deelde María haar dubbele identiteit van "ingenieur en meesterslager".

De jonge vrouw sprak grote vreugde en trots uit en deelde dit moment op een plek die voor haar staat voor geluk en persoonlijke groei, samen met de mensen die haar hebben zien groeien. Ze bedankte haar ouders voor het vertrouwen in haar, dat ze een voorbeeld waren en dat ze er alles aan deden om haar een goede opleiding te garanderen.

Advertisement

Muy feliz y con mucho orgullo comparto esta memoria en el lugar donde he sido feliz y más he aprendido del amor por la...

Pubblicato da María José Corpus su Sabato 25 marzo 2023

"Het is met groot geluk en enorme trots dat ik deze herinnering deel aan de plek waar ik gelukkig was. Hier heb ik het meest geleerd van de liefde voor de mensheid met de mensen die me hebben zien opgroeien. Bedankt papa en mama voor het vertrouwen in mij, dat jullie een voorbeeld waren en alles hebben gegeven voor een goede opleiding. Ik ben dankbaar en gezegend dat ik het geluk heb om ook in onze slagerij te mogen werken, want zonder dat zou mijn ingenieursdiploma niet mogelijk zijn geweest. Groeten van een pas afgestudeerde ingenieur, maar ook van een meesterslager!", schreef de jonge vrouw in het bijschrift van haar post, samen met een reeks foto's die haar lachend in het gezelschap van haar dierbaren portretteren.

De publicatie van de jonge vrouw deed onmiddellijk de ronde op sociale netwerken en kreeg honderden reacties en felicitaties voor haar overwinning en voor de waarden die door haar familie werden overgedragen. Dit evenement bewijst dat het behalen van een diploma niet alleen een persoonlijke triomf is, maar een succes voor de hele familie, nietwaar?

Advertisement