Hij verkoopt ballonnen op straat om zijn studie te bekostigen: na jaren lukt het hem om af te studeren in de boekhoudkunde

Janine image
door Janine

16 Juni 2023

Hij verkoopt ballonnen op straat om zijn studie te bekostigen: na jaren lukt het hem om af te studeren in de boekhoudkunde
Advertisement

Degenen die zich met inzet en toewijding wijden aan de meest bescheiden banen om hun dromen na te streven, zoals een diploma, verdienen bewondering en respect. Niet opgeven bij tegenspoed en beproevingen die het leven biedt, maar ze overwinnen met vastberadenheid en vertrouwen en de juiste waarde aan het doel te hechten zonder te aarzelen zichzelf op te offeren om het te bereiken.

Degenen die ervoor kiezen om te werken om hun studie te betalen, verachten nooit hun werk, maar voeren het uit met het besef dat elke ervaring een kans is om te leren en persoonlijke verbetering. Zulke mensen zijn een toonbeeld van kracht en wil voor iedereen.

via Elpopular

Advertisement

El día hoy me siento muy feliz y quiero agradecer a mi Familia y a Dios por todas las bendiciones que me ha dado, el...

Pubblicato da Eduardo Chamé su Lunedì 1 maggio 2023

De jonge Eduardo Chamé, afkomstig uit Tuxtla Gutiérrez, een stad in het zuiden van Mexico, heeft onlangs op zijn sociale netwerken aangekondigd dat hij is afgestudeerd in boekhoudkunde aan de Autonome Universiteit van Chiapas. Om dit te doen, moest hij ballonnen op straat verkopen om zijn opleiding en basiskosten te betalen, maar hij bewees dat hard werken en doorzettingsvermogen tot de overwinning leiden.

Chamé gelooft dat alleen degenen die ernaar streven hun dromen te verwezenlijken, succes verdienen, omdat ze weten hoe moeilijk het is om tegen problemen te vechten en de top te bereiken. "Vandaag voel ik me heel gelukkig en ik wil mijn familie bedanken en God, voor alle zegeningen die hij me heeft gegeven. Hij weet hoe hard ik jarenlang heb gewerkt om vooruit te komen. Ik heb geen gemakkelijk leven gehad, maar beetje bij beetje heb ik mijn doelen bereikt. Ik wil ook alle ouders bedanken die ballonnen voor hun kinderen hebben gekocht, dankzij hen kon ik reizen, collegegeld, boeken, eten betalen en, zonder het te weten, hielpen ze me mijn doelen te bereiken", merkte hij op.

Advertisement

Se cierra un ciclo, pero se abren otros👦🎓

Pubblicato da Eduardo Chamé su Giovedì 7 giugno 2018

Chamé gelooft dat er niet zoiets bestaat als beschamend werk, want als je vooruit wilt komen, moet je ergens voor werken: "We hebben niet allemaal dezelfde kansen, vaak moeten we twee keer zo hard werken, in de zon, in de regen, en moe en slaperig naar school gaan en je afvragen of het het echt waard is, en nu kan ik je verzekeren dat dat zo is, want vandaag voel ik een groot geluk dat ik dit moment heb bereikt dat vaak eeuwig leek”, merkte hij op.

Hij is net als veel andere jonge straatverkopers iemand die een droom heeft en zijn eigen toekomst wil smeden, daarom moet hun werk worden gerespecteerd en gewaardeerd, hoe bescheiden het ook mag zijn. In de toekomst zou die straatverkoper wel eens de professional kunnen worden die je nodig zult hebben.

Advertisement