Deze vrouw organiseerde haar bruiloft om haar ex jaloers te maken en wraak te nemen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw organiseerde haar bruiloft…
Een bruidsmeisje weigert de uitnodiging voor de bruiloft nadat de bruid haar vraagt ​​om over te stappen van maat 44 naar maat 40 Een klant houdt er niet van dat deze alleenstaande vader zijn dochter meeneemt naar het werk:

Deze vrouw organiseerde haar bruiloft om haar ex jaloers te maken en wraak te nemen

24 Mei 2021 • Door Janine
1.692
Advertisement

Er wordt gezegd dat in oorlog en in liefde alles is toegestaan ​​en dat daarom zelfs de kunst van het bedriegen een goede manier kan zijn om iemands doelen te bereiken. Het zou natuurlijk beter zijn om niet te overdrijven en niet je toevlucht te nemen tot "alle middelen die nodig zijn" om de partner te veroveren of terug te winnen, maar het lijkt erop dat sommigen er alles voor over hebben. Daarbij geven ze niet om hun eigen waardigheid! Een 24-jarige Duitse vrouw, Sarah Vilard, heeft een plan bedacht dat we dwaas zouden kunnen noemen, maar tegelijkertijd ook geniaal: ze organiseerde een nepbruiloft, haar eigen, om haar ex jaloers te maken! Hoeveel toewijding en haat is er nodig om zoiets tot stand te brengen? Ze heeft een video op TikTok geplaatst, met de foto’s van enkele foto's van de "bruiloft", waar ze het allemaal in een simpele zin samenvat: "Ja, ik ben gek".

via: NY Post

Wil je ook "wraak nemen" op een oude vlam? Probeer de prestatie van Sarah Vilard dan te evenaren! De jonge vrouw huurde Villa Kennedy in Frankfurt en verzamelde haar beste vriendinnen om de rol van bruidsmeisjes te spelen. Alles was perfect, van haar witte jurk tot de locatie en... zelfs haar zogenaamde echtgenoot! Als je naar de foto's kijkt, is er niets dat de indruk zou kunnen wekken dat de bruiloft eigenlijk een grootse enscenering was. Sarah plaatste de foto's op haar Instagram-profiel, 100% zeker dat haar ex ze zou zien en de boodschap zou begrijpen. In feite liet zijn antwoord niet lang op zich wachten.

De volgende dag nam haar ex boos contact met haar op en vroeg om uitleg: had ze hem bedrogen terwijl ze nog samen waren? De waarheid is natuurlijk anders, maar het doel om hem boos te maken en zijn dag te verpesten, heeft zeker gewerkt. Sarah zei zelfs dat ze "zeer tevreden was met het resultaat".

Een voldoening die veel gebruikers deed schreeuwen naar de "psychopaat”, maar ook om de onbetwiste "genialiteit” van deze vrouw. Sarah heeft ondertussen haar ex geblokkeerd op elk platform of sociaal netwerk, en omschrijft zichzelf als heel blij dat ze eindelijk vrijgezel en zorgeloos is. Veel gebruikers complimenteerden haar met het bereiken van een nieuw niveau van gemeenheid, terwijl anderen verbijsterd waren door zo'n gebaar: "Dit niveau van toewijding is zowel totaal psychotisch als absoluut geniaal.”

Advertisement

We beoordelen niemand, maar deze jonge vrouw is ongetwijfeld te ver gegaan om haar ex jaloers te maken: wat vind jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt