Weesjongen wordt gedwongen in een auto te leven, maar zijn biologische zus verandert zijn leven ten goede - BekijkDezeVideo.nl
x
Weesjongen wordt gedwongen in een auto…
Hij redt een wolvin uit een val en voert haar welpen: jaren later keert het dier terug om hem te bezoeken Buurman dreigt moeder van autistisch kind aan te klagen: “Hij zingt en lacht te hard!

Weesjongen wordt gedwongen in een auto te leven, maar zijn biologische zus verandert zijn leven ten goede

01 Juni 2021 • Door Janine
1.308
Advertisement

Op zeer jonge leeftijd wees worden en geen biologische ouders en een liefhebbend gezin hebben om op terug te vallen, is een groot lijden voor elk zichzelf respecterend kind. In deze gevallen is het niet eens vanzelfsprekend dat het weeskind wordt toevertrouwd aan mensen die hem liefde geven, net zoals het niet vanzelfsprekend is dat de kleine zonder mama en papa zich op zijn gemak zal voelen bij het nieuwe gezin. Misschien is het ook om deze reden dat veel van deze wezen, bij het bereiken van de meerderjarige leeftijd, niet langer worden geadopteerd en worden gedwongen een leven van eenzaamheid te leiden...

via: USA Today

Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Seth Miller, een Amerikaanse jongen die zijn hele jeugd en een deel van zijn adolescentie in pleeggezinnen en in families heeft gewoond die hem later afwezen; in zijn jonge leven heeft Seth veel families gekend, maar nooit iemand met wie het samenleven heeft "gewerkt". Om deze reden gingen de jaren voorbij en vierde Seth Miller zijn achttiende verjaardag in een woongroep waar hij wachtte op het perfecte stel dat hem onvoorwaardelijke liefde en een eeuwig thuis zou geven.

Maar toen werd Seth 18 en kon hij volgens de Amerikaanse wetten niet langer rekenen op de steun van een woongroep, dus werd hij gedwongen om alleen te leven, als een dakloze man, met niemand waar hij op kon vertrouwen...

Gelukkig stond de achttienjarige jongen, ondanks de situatie van groot ongemak en verdriet, in het middelpunt van een reeks gebeurtenissen die zijn leven voor altijd ten goede veranderden. Robert en Ara Hunt, een getrouwd stel dat al twee biologische jongens en een meisje had, wilden absoluut voor Seth zorgen en hem uit die situatie redden.

Ook omdat het echtpaar Hunt onlangs iemand had geadopteerd die de dakloze jongen heel goed kende: Robert en Ara hadden Shyann verwelkomd, de biologische zus van Seth Miller!

Advertisement

Bij de eerste ontmoeting tussen Seth en Shyann vielen de tranen overvloedig, eindelijk had deze jongen die zijn hele leven had geleden iemand gevonden die hem kon redden van een eenzaam, ongelukkig en zwaar noodlot. Ondanks dat Robert en Ara Hunt al een heel groot gezin hadden, vroegen ze Seth om bij hen in te trekken: eindelijk had de jongen voor altijd een thuis gevonden, een perfect gezin!

Een jaar later werd Seth Miller officieel onderdeel van de familie Hunt dankzij de speciale rechtbank die de jongen aan Robert en Ara toevertrouwde: om hulde te brengen aan dit echtpaar dat zijn leven voor altijd ten goede had veranderd, veranderde Seth zijn naam in Logan Hunt: "Dit is allemaal fantastisch, het is alsof ik eindelijk de rust heb gevonden die ik verdien."

Logan zei dat zijn hele leven een constant wachten is geweest op iemand die echt voor hem zorgt, op iemand die van hem houdt en om hem geeft, en eindelijk is dat moment aangebroken: “Eerst was ik alleen, leeg, had ik geen plaats waar ik me kon aanpassen, ik leidde alleen een heel eentonig soort leven, niets bijzonders. Ik heb mijn hele leven gewacht tot de dingen zouden veranderen", zei de jongen.

Advertisement

Nu heeft Logan het gezin gevonden waar hij naar uitkeek, is hij herenigd met zijn biologische zus, en leeft hij omringd door liefde en wederzijdse genegenheid: een leven dat deze jongen verdiende!

Gefeliciteerd Logan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt