Michael net als Pinokkio: opgeslokt door een walvis, kwam hij er levend uit - BekijkDezeVideo.nl
x
Michael net als Pinokkio: opgeslokt…
Een hele stad helpt een “vader” ooievaar die alleen is gelaten om zijn jongen te voeden Kat reist 20 km om de wrede familie te bereiken die hem expres in de steek had gelaten

Michael net als Pinokkio: opgeslokt door een walvis, kwam hij er levend uit

17 Juni 2021 • Door Janine
2.943
Advertisement

We herinneren ons allemaal in welke problemen Pinokkio zich had verzeild omdat hij niet naar de wijze woorden van zijn vader luisterde: hij werd zelfs opgeslokt door een walvis, maar gelukkig is dit slechts een metafoor om de moraal van het verhaal over te brengen.

Maar wat we je hier gaan vertellen, gebeurde in de echte wereld, niet in een sprookje. Net zoals Pinokkio overkwam, werd een visser uit Massachusetts opgeslokt in de bek van een walvis terwijl hij in hoog water zwom. "Ik realiseerde me dat ik in een walvis zat omdat het helemaal donker was", zei de ongelukkige visser Michael Packard. Ondanks het ongelooflijke en ongewone avontuur, is de man aan het herstellen en zal hij snel terugkeren naar zijn baan als visser… Deze keer ervoor zorgend dat er geen hongerige walvissen in de buurt zijn!


foto: pixabay

Het gebeurde op Cape Cod, in Massachusetts: het was een gewone ochtend toen de professionele visser Michael Packard vertrok. Die dag moest hij wat kreeftennetten controleren, dus dook hij de diepte in.

De reconstructie van het feit is zeer fragmentarisch, zoals te begrijpen is: de man zegt dat hij plotseling een sterke stroming voelde die hem meesleepte, om zich vervolgens volledig in het duister te bevinden.

Toen alles om hem heen zwart was, begon hij te denken dat hij was opgeslokt door iets groots, zoals een walvis. De man zegt dat hij onrustig begon te worden om een ​​manier te vinden om uit de kaken te komen en hoogstwaarschijnlijk vond de walvis al die beweging niet fijn, die besloot zijn bek weer open te doen en de vervelende dingen die hij had ingeslikt te verdrijven.

Michael Packard bevond zich binnen een minuut weer op zee, zich bewust van wat er met hem was gebeurd. Wonder boven wonder kwam de visser er bijna helemaal ongedeerd uit en liet de reddingswerkers, familieleden maar ook hijzelf verbijsterd achter.

Experts stellen gerust: walvissen jagen niet op mensen, wat er met Michael Packard is gebeurd, is een meer unieke dan zeldzame gebeurtenis. De walvissen openen hun enorme kaken en in de bek kan van alles eindigen zoals in dit geval een ongelukkige visser die die ochtend alles had verwacht, behalve een hapje te zijn voor een walvis.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt