Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven" - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje kan niet stoppen met huilen…
Verhuurder verandert het slot en gooit de spullen van de huurder de deur uit: beboet door de rechtbank Ze vindt een GPS-tracker in haar tas en waarschuwt andere vrouwen:

Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven"

21 Juni 2021 • Door Janine
1.596
Advertisement

Een hond adopteren betekent een wezen een nieuwe kans geven om te leven: je verwelkomt het in je huis net alsof het een nieuw lid van het gezin is. We groeien op met liefde en geduld, bijna als een kind. Je kunt je daarom de wanhoop voorstellen om op een dag wakker te worden en hem niet meer thuis te vinden. De hond van wie je hield en die de afgelopen jaren altijd bij je was, is weg. Het is de nachtmerrie die Nabilà, een Argentijns meisje uit Bahía Blanca, moest doormaken, die 102 dagen leefde in de angst haar geliefde hond Congo nooit meer te zien. Waarschijnlijk had ze haar hond achtergelaten bij iemand die ze vertrouwde, maar de hond moet zijn ontsnapt. De microchip haalde niets aan, maar waar het om gaat is dat ze hem na drie maanden eindelijk weer kon omhelzen!

"Laat je honden nooit bij andere mensen achter", zei Nabilà en ze doelde zeker op het feit dat ze haar Congo in deze omstandigheden verloor. Voor haar begonnen dagen van enorme pijn: de staat van angst omdat ze niet wist of en wanneer ze het dier zou vinden, verteerde haar 3 lange maanden. Ondanks alles dwong de hoop hem snel weer te zien haar ertoe om hem overal te zoeken, zonder te wanhopen.

Gelukkig kon het meisje na maanden zoeken haar hondje Congo weer knuffelen. Bij het nieuws van zijn ontdekking was Nabilà zo enthousiast dat ze onophoudelijk begon te huilen. Uiteraard zijn er foto's die getuigen van de gelukkige ontdekking, waarbij het meisje, zoals gezegd, tranen met tuiten huilde. Aan de andere kant is de emotie voor het vinden van je huisdier, een trouwe viervoeter, erg sterk. Met de online publicatie van de foto, waarin ze haar immense vreugde uitdrukt, zij het in tranen, bracht Nabilà het goede nieuws over aan haar dierbaren en trok ze ook de aandacht van veel gebruikers op sociale netwerken. Binnen enkele uren na publicatie had ze honderden positieve reacties ontvangen!

Advertisement

De beschrijving van de foto op sociale media ging ongeveer als volgt: "Ik laat een foto zien van toen ik hem vond. Hij heet Congo en ik kom uit Bahía Blanca. Het waren de ergste 102 dagen van mijn leven. Laat nooit je hond achter bij andere mensen omdat, zelfs als hij een chip had, dit niets aanhaalde!". Kortom, wees altijd waakzaam en probeer je geliefde dieren niet uit het oog te verliezen als je om ze geeft!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt