Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven"

Janine image
door Janine

21 Juni 2021

Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven"
Advertisement

Een hond adopteren betekent een wezen een nieuwe kans geven om te leven: je verwelkomt het in je huis net alsof het een nieuw lid van het gezin is. We groeien op met liefde en geduld, bijna als een kind. Je kunt je daarom de wanhoop voorstellen om op een dag wakker te worden en hem niet meer thuis te vinden. De hond van wie je hield en die de afgelopen jaren altijd bij je was, is weg. Het is de nachtmerrie die Nabilà, een Argentijns meisje uit Bahía Blanca, moest doormaken, die 102 dagen leefde in de angst haar geliefde hond Congo nooit meer te zien. Waarschijnlijk had ze haar hond achtergelaten bij iemand die ze vertrouwde, maar de hond moet zijn ontsnapt. De microchip haalde niets aan, maar waar het om gaat is dat ze hem na drie maanden eindelijk weer kon omhelzen!

Advertisement
Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven" - 1

"Laat je honden nooit bij andere mensen achter", zei Nabilà en ze doelde zeker op het feit dat ze haar Congo in deze omstandigheden verloor. Voor haar begonnen dagen van enorme pijn: de staat van angst omdat ze niet wist of en wanneer ze het dier zou vinden, verteerde haar 3 lange maanden. Ondanks alles dwong de hoop hem snel weer te zien haar ertoe om hem overal te zoeken, zonder te wanhopen.

Advertisement
Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven" - 2

Gelukkig kon het meisje na maanden zoeken haar hondje Congo weer knuffelen. Bij het nieuws van zijn ontdekking was Nabilà zo enthousiast dat ze onophoudelijk begon te huilen. Uiteraard zijn er foto's die getuigen van de gelukkige ontdekking, waarbij het meisje, zoals gezegd, tranen met tuiten huilde. Aan de andere kant is de emotie voor het vinden van je huisdier, een trouwe viervoeter, erg sterk. Met de online publicatie van de foto, waarin ze haar immense vreugde uitdrukt, zij het in tranen, bracht Nabilà het goede nieuws over aan haar dierbaren en trok ze ook de aandacht van veel gebruikers op sociale netwerken. Binnen enkele uren na publicatie had ze honderden positieve reacties ontvangen!

Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt: "de slechtste 3 maanden van mijn leven" - 3

De beschrijving van de foto op sociale media ging ongeveer als volgt: "Ik laat een foto zien van toen ik hem vond. Hij heet Congo en ik kom uit Bahía Blanca. Het waren de ergste 102 dagen van mijn leven. Laat nooit je hond achter bij andere mensen omdat, zelfs als hij een chip had, dit niets aanhaalde!". Kortom, wees altijd waakzaam en probeer je geliefde dieren niet uit het oog te verliezen als je om ze geeft!

Advertisement