Een studente eert haar ouders door afstudeerfoto's te maken op het land waar haar familie werkt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een studente eert haar ouders door afstudeerfoto's…
Geboren in een arm gezin, verkocht ze groenten en fruit: vandaag is ze de eerste vrouwelijke en zwarte dirigent

Een studente eert haar ouders door afstudeerfoto's te maken op het land waar haar familie werkt

18 Juni 2021 • Door Janine
1.033
Advertisement

Vaak gaat achter een diploma de opoffering van een heel gezin schuil: in de eerste plaats van de student die uren aan zijn studie zal hebben gewijd, maar ook van de ouders of familieleden die vaak financieel bijdragen aan de deelname aan de universiteit. Het moment van afstuderen is het mooiste moment om erkenning te geven aan de inspanningen van de student en van de ouders die, zij het van andere aard, in gelijke mate hebben bijgedragen aan het bereiken van het doel.

Jennifer Rocha, een afgestudeerde studente, heeft besloten om de dankbaarheid jegens haar ouders voor altijd op een foto te vereeuwigen omdat ze haar de kans en de motivatie hebben gegeven om haar studie af te ronden: ze besloot de fotoshoot voor het afstuderen te houden op het land waar haar familie werkt, inclusief haar moeder en vader op de foto's.

Jennifer Rocha is een studente aan de Universiteit van San Diego, in de Verenigde Staten, die op het punt staat af te studeren. Een intensieve studie loopt ten einde, vol moeilijkheden en twijfels, zoals vaak de universitaire studie is van degenen die uit een familie van bescheiden arbeiders komen.

Jennifer's familie was van fundamenteel belang voor de realisatie van deze droom: het waren haar ouders die een financiële bijdrage leverden aan de betaling van het collegegeld en haar de nodige motivatie gaven.

Jennifer zei dat ze op het land begon te werken toen ze op de middelbare school zat en ook nachtdiensten draaide om aardbeien te telen.

Jennifers vader en moeder, ook werkzaam op de aardbeienvelden, hebben hun dochter en andere broers en zussen altijd aangemoedigd om te studeren, zodat ze meer kunnen doen in het leven en niet gedwongen worden 's nachts op het land te werken.

Voor Jennifer was hun steun van het grootste belang, daarom besloot ze haar ouders en hun werk te eren, omdat ze dankzij hen haar diploma behaalde.

Advertisement

Jennifer koos ervoor om de afstudeerfoto’s midden op het land te laten plaatsvinden, waar ze zelf werkte en waar haar ouders nog steeds werken, Ook haar moeder en vader staan op de foto’s, die hen in hun extreme eenvoud laten zien van werkende ouders die dezelfde droom delen om hun kinderen gerealiseerd te zien in het leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt