Brandweerman helpt een vrouw bevallen in moeilijkheden en adopteert het meisje: “Ik had altijd al een dochter gewild” - BekijkDezeVideo.nl
x
Brandweerman helpt een vrouw bevallen…
Vrouw onthult het geheim van een duurzame en gelukkige relatie:

Brandweerman helpt een vrouw bevallen in moeilijkheden en adopteert het meisje: “Ik had altijd al een dochter gewild”

20 Juni 2021 • Door Janine
56.453
Advertisement

Als je de rol van brandweerman op je neemt, raak je eraan gewend levens te redden. Marc Hadden kon zich echter niet voorstellen dat hij op een dag een meisje op de wereld zou helpen, haar leven zou redden en dat ze vanaf die dag zijn dochter zou worden. Het was 14 november 2011, toen Marc merkte dat hij een noodoproep beantwoordde van een vrouw die klaagde over hevige buikpijn. Eenmaal daar deed Marc alles wat hij moest doen, omdat het om een zwangere vrouw ging: hij hielp de vrouw bevallen van de baby en alles kwam goed. Toen de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht, verklaarde ze echter uitdrukkelijk dat ze niet voor de baby kon zorgen en het was op dat moment dat Marc zijn hand opstak om in aanmerking te komen voor het adoptieproces. Hij had het zich nooit kunnen voorstellen, maar de droom die hij had met zijn vrouw om een ​​dochter te krijgen stond op het punt uit te komen.

via: People

Marc en zijn vrouw hadden al twee zoons, maar ze verlangden naar een dochter. Helaas hadden ze bij de eerste twee zwangerschappen al wat complicaties gehad en hadden ze lang geleden gekozen voor adoptie - een heel lang proces, zoals we weten, die niet altijd de wens naar het moederschap of vaderschap vervult. Toen Marc die dag zijn vrouw Beth belde om haar te vertellen dat hij een meisje had helpen bevallen, tijdens een interventie als brandweerman, antwoordde de vrouw gekscherend: "Kunnen we haar houden?". Ze kon zich niet voorstellen dat dit kleine meisje echt een nieuw liefdevol gezin nodig had om voor haar te zorgen.

foto: Youtube

Toen Beth het verhaal van de redding met haar eigen oren hoorde, vroeg ze Marc of ze de vrouw in het ziekenhuis mocht bezoeken die was bevallen. Beth voelde veel compassie voor deze vrouw die toen al worstelde om een ​​tienerzoon op te voeden: "Ik bracht haar een klein gebedenboek en vroeg of ze iets nodig had," zei Beth. Terwijl de twee vrouwen praatten, kwam er een dokter binnen om de moeder te informeren dat ze klaar waren om door te gaan met de adoptie en op dat moment zei ze de "magische" woorden tegen Beth: "Ik kan mijn baby niet geven aan iemand die ik nooit heb ontmoet". Op dat moment vertelde Beth de vrouw dat zij en haar man Marc heel graag een dochtertje wilden adopteren, maar dat het adoptieproces nog lang zou duren en dat ze niet wisten wanneer ze op een dag deze wens konden laten uitkomen.

Advertisement

De vrouw keek haar aan en antwoordde: "Ik wil dat je mijn dochtertje adopteert." Kort daarna liet ze de kleine Gracie (dit is de naam van het meisje) brengen en mocht Beth haar vasthouden. Beth belde Marc meteen en zei: "Ik geloof dat we zojuist een dochtertje hebben gekregen." Tegen het einde van die dag had het paar alle tijdelijke voogdijpapieren ondertekend en slechts 48 uur na haar geboorte kon Gracie met hen mee naar huis. Vandaag is ze een opgegroeid meisje, gelukkig met haar gezin.

Voor Marc en Beth was het hebben van Gracie als het winnen van de loterij: "Soms gebeuren de mooiste dingen in het leven in een oogwenk en die mag je niet aan je voorbij laten gaan!”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt