Een vrouw is haar man zat en verkoopt hem op internet: “Gebruikte man voor 18 euro, prijs nader overeen te komen” - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw is haar man zat en verkoopt…
De grootste Barbie-verzamelaar ter wereld is een Italiaanse arts: hij heeft meer dan 10.000 poppen in huis Ze kan niet zwanger worden: de dokter vindt een verpleegster voor haar die optreedt als draagmoeder

Een vrouw is haar man zat en verkoopt hem op internet: “Gebruikte man voor 18 euro, prijs nader overeen te komen”

26 Juni 2021 • Door Janine
1.555
Advertisement

Tegenwoordig is het mogelijk om praktisch alles te verkopen, vooral als je verkoopplatforms zoals eBay gebruikt, waar gebruikte items het populairst zijn. Maar kun je je man te koop aanbieden? Blijkbaar, in een moment van totale ergernis, wilde een vrouw proberen een nogal ongebruikelijke advertentie te publiceren: "Ik geef mijn man weg voor 18 euro. Prijs nader overeen te komen”. Een grapje natuurlijk, maar een symptoom van een moment van kwetsbaarheid binnen het huwelijk. Het gebeurde allemaal in Hamburg, in Duitsland, waar de aankondiging tot ieders verbazing een groot succes was. Wat te zeggen, het is zeker een "gebruikt item" en daarom perfect om op eBay te eindigen!

Stel je voor dat je man, na 7 jaar huwelijk, al je plannen voor de feestdagen en voor je leven stuk voor stuk begint af te breken. Je komt op een punt waarop je duidelijk geïrriteerd raakt door zijn negativiteit en zijn houding: wat te doen? Een 40-jarige vrouw uit Hamburg besloot gekscherend haar man te koop aan te bieden. Prijs nader overeen te komen, maar ruilen is niet toegestaan. Tegen de bescheiden prijs van 18 euro, kreeg de vrouw verschillende views en berichten, en zei ze erg verrast te zijn door het succes van de advertentie. In de tekst van haar eBay-advertentie stond: "Tijdens de eerste dagen van de kerstvakantie realiseerde ik me dat we niet meer met elkaar overweg konden: ik zou mijn man willen verkopen. Ruilen is uitgesloten. Stuur je verzoek per e-mail."

Laten we nogmaals verduidelijken dat de advertentie door de vrouw als een grap is geplaatst en dat het, ondanks alles, veel gebruikers heeft geamuseerd. Niemand heeft serieus overwogen om een ​​"gebruikte echtgenoot" te kopen tegen een zeer goede prijs, maar in ruil daarvoor zijn er veel positieve opmerkingen over dit bizarre initiatief. Wat zeker is, is dat de dag na publicatie de advertentie is verwijderd.

Hoe vaak heb je de neiging gehad om je man “te koop aan te bieden”? Het is duidelijk dat de aankondiging van deze vrouw alleen maar diende om veel gebruikers aan het lachen te maken en niets meer.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt