"Vrouwen hebben altijd gelijk": het antwoord van een kind op de wiskundetest die door de school is toegewezen - BekijkDezeVideo.nl
x
"Vrouwen hebben altijd gelijk": het…
20 mensen die eten hadden moeten bestellen in plaats van te koken Achtergelaten hond wordt geadopteerd door een tankstation en

"Vrouwen hebben altijd gelijk": het antwoord van een kind op de wiskundetest die door de school is toegewezen

24 Juni 2021 • Door Janine
2.608
Advertisement

Wie zei dat de nieuwe generatie kinderen alleen verslaafd is aan technologie en de realiteit om hen heen niet opmerkt? Misschien zullen sommige van deze kinderen ons kunnen verrassen dankzij hun denkvermogen, hun vermogen tot redeneren en onderscheidingsvermogen, terwijl anderen veel volwassener lijken te denken dan hun leeftijd. Zoals bijvoorbeeld deze kleine anonieme student, wiens antwoord op een wiskundig probleem de wereld over is gegaan en voor even elke controverse over het verschil tussen mannen en vrouwen in de huidige samenleving heeft uitgewist…

via: Milenio

Het beeld dat op internet is rondgegaan en al snel veel bijval heeft gekregen betreft het met pen geschreven antwoord van het kind in kwestie onder de rekenvraag, een toets die in de klas heeft plaatsgevonden of als schoolopdracht om thuis te doen. Het probleem was: Sofia zegt dat ze, om een ​​boek te kopen dat 3.990 dollar kost, 4 biljetten van 1000 nodig heeft en dat ze haar het wisselgeld zullen geven. Javier zegt dat 3 biljetten van $1000 genoeg moeten zijn en dat ze hem geen wisselgeld geven. Wie heeft er gelijk?

De reactie van de leerling liet niet lang op zich wachten, en het was praktisch briljant, absoluut onverwacht en de moeite waard om in te lijsten!

Así de simple 😏

Pubblicato da LasUltimas su Giovedì 22 marzo 2018

In een absurde flits van duidelijkheid en groot oordeel heeft dit kind een antwoord gegeven op de wiskundige vraag die aan elke muur van elke school ter wereld zou moeten hangen: "Sofia is een vrouw en vrouwen hebben altijd gelijk!"

Dit antwoord heeft niets te maken met de wiskundige berekeningen die nodig waren om een ​​goed cijfer te halen voor het schoolvak, maar we zijn er zeker van dat deze woorden zelfs zijn wiskundeleraar verbijsterd zullen hebben achtergelaten. Er is tenslotte een zeer geavanceerde mentale volwassenheid voor nodig om op deze manier te reageren, vooral als het om een jongen gaat.

We weten niet of het kind een positief of negatief cijfer heeft gekregen na deze sui generis "oplossing" van het wiskundige probleem, maar feit is dat zijn woorden erin slaagden alle sociale verschillen tussen man en vrouw in een paar seconden weg te vagen (ongetwijfeld de meest uitgebuitte) die helaas nog steeds naast elkaar bestaan ​​in veel hedendaagse samenlevingen!

Goed gedaan kleintje!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt