3-jarige jongen steekt de weg over in zijn speelgoedauto om het leven van zijn vader te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
3-jarige jongen steekt de weg over in…
Ook zij hebben gevoelens: 20 foto's die laten zien hoe kwetsbaar onze dieren kunnen zijn Hij loopt 27 km per dag om naar zijn werk te gaan: een onbekende biedt hem een ​​lift aan en verandert zijn leven

3-jarige jongen steekt de weg over in zijn speelgoedauto om het leven van zijn vader te redden

25 Juni 2021 • Door Janine
2.844
Advertisement

Je moet nooit het vermogen van onze jongste kinderen onderschatten om te weten hoe ze zichzelf uit de meest gecompliceerde situaties en in geval van nood thuis kunnen bevrijden; onze kleintjes zijn veel acuter en attenter dan wij volwassenen denken. Juist om deze reden zijn ze soms in staat om acties van grote moed en vasthoudendheid uit te voeren die we gewoon zouden moeten toejuichen; net zoals de 3-jarige jongen die de hoofdrol speelde in dit reddingsverhaal deed...

via: BBC News

De dappere jongen heet Stefan Snowden, hij woont in het dorp Twenty in het Engelse Lincolnshire en dankzij zijn moed en intuïtie redde hij zijn 28-jarige vader Marc van een epileptische aanval. Wat het kind deed was heel doortastend en tegelijkertijd heel ontroerend: nadat hij zag dat zijn vader na de aanval op de grond was gevallen, stapte hij aan boord van zijn speelgoedtruck en legde hij ruim 300 meter op zijn vervoermiddel af op zoek naar hulp op de openbare weg.

Gelukkig zag een vrouw de kleine Stefan over het landweggetje rijden, gevolgd door enkele auto's die hem passeerden; wie weet wat er was gebeurd als zij er niet was geweest: "Het jongetje reed langzaam langs de hoofdweg, er waren drie of vier auto's achter hem, en ook nog een ongeduldige automobilist die de verkeerslijn overstak. Een vrouw stopte haar vrachtwagen en parkeerde hem aan de overkant om hem te redden. Gelukkig was ze daar, ze was heel dapper!"

Terwijl de vrouw die getuige was van het incident op de landweg, de kleine Stefan in veiligheid bracht door hem naar haar huis te brengen, probeerden andere getuigen te begrijpen wie de familie van de kleine jongen was zonder mama en papa; gelukkig identificeerde de politie meteen de woning van vader Marc, die ook op tijd werd gered door zijn vrouw Carla die inmiddels na het boodschappen doen was thuisgekomen en haar man op de grond vond en haar zoon niet aantrof.

Maar eind goed al goed: Marc is veilig en wel, de kleine Stefan is weer thuis bij mama en papa, die de twee vrouwen dankbaar zijn die voor de dappere 3-jarige zorgden in tijden van nood.

Gelukkig is alles goed afgelopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt