Een bruid schrijft de bruidsmeisjes om te verduidelijken hoeveel tijd en geld ze aan haar bruiloft moeten besteden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een bruid schrijft de bruidsmeisjes…
Het huis staat in brand terwijl het gezin slaapt: de hond weet iedereen wakker te maken en te redden

Een bruid schrijft de bruidsmeisjes om te verduidelijken hoeveel tijd en geld ze aan haar bruiloft moeten besteden

01 Juli 2021 • Door Janine
1.309
Advertisement

Bij het organiseren van een bruiloft schieten de stress en zorgen van het bruidspaar altijd omhoog; je moet alles van tevoren goed regelen als je niets aan het toeval wilt overlaten. Een netelige vraag is altijd die van de gasten en de rollen die ze moeten vervullen. Een jonge bruid, Lisa Torres, plaatste een video op haar TikTok-kanaal om over haar ervaring met de kwestie "bruidsmeisjes" te vertellen. Om het iedereen gemakkelijk te maken, wilde de aanstaande bruid haar methode delen: lang voor haar trouwdatum stuurde ze een brief van twee pagina's naar haar bruidsmeisjes. In de brief beschrijft Lisa hoe haar bruidsmeisjes zich moesten gedragen, ook voor het geval ze wilden weigeren die rol te spelen. De bruid was zeer attent op ieders behoeften en uiteindelijk raadde ze iedereen het belangrijkste aan: zich vermaken!

Lisa Torres, een jonge vrouw uit Texas (VS), plaatste een video op haar TikTok-kanaal, die meteen viraal ging. De jonge vrouw wilde volkomen eerlijk zijn tegen haar gasten en in het bijzonder tegen haar bruidsmeisjes, en alle kosten, zowel economisch als qua tijd, duidelijk maken om haar vriendinnen voor te bereiden op elke eventualiteit. Om zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn met de gekozen bruidsmeisjes, stuurde Lisa hen een twee pagina's tellende brief met alle details van de bruiloft. De bruidsmeisjes hebben zeer specifieke taken, zoals de bruid helpen bij het winkelen of het bijwonen van haar vrijgezellenfeest, maar Lisa wilde de verschillende "taken" voor haar bruiloft verlichten; ze schreef bijvoorbeeld op de brief dat als een van hen meer dan een uur rijden van haar huis woonde, ze zich geen zorgen hoefde te maken over het vergezellen van het winkelen, laat staan ​​dat ze het vrijgezellenfeest moest bijwonen.

Bovendien, aangezien je om een ​​bruiloft bij te wonen mooi en elegant moet zijn, bood de bruid aan om de kosten van de kapper en make-up voor haar bruidsmeisjes te dekken. Maar Lisa zei dat het belangrijkste deel van de brief was dat haar vriendinnen het volste recht hadden om haar aanbod af te wijzen: "Ik heb ze gezegd dat ze ook niet konden komen als bruidsmeisjes", en voegde eraan toe: "Ik heb ze gezegd dat we vriendinnen zullen blijven". In haar brief legde Lisa uit wat de "verplichte" dingen waren en wat alleen "aangemoedigd" werd, door een FAQ-lijst aan het einde van de tekst toe te voegen, met alle antwoorden op de meest gestelde vragen over haar huwelijk. Terwijl de bruid en bruidegom de meeste kosten dekken, worden vele anderen rechtstreeks aan de gasten toevertrouwd, - een praktijk die tot onaangename situaties kan leiden.

Advertisement

Wachtwoord? Plezier maken!

Gebruikers reageerden op verschillende manieren op de brief van de bruid. Sommigen zeiden dat ze enthousiast waren: "Als iemand me zou vragen om bruidsmeisje te zijn met een brief als deze, zou ik me veel beter en minder gestrest voelen", zei de één, terwijl iemand anders eraan toevoegde: "Eerlijk gezegd vind ik het fantastisch, het neemt alle twijfels weg die ik had en het is absoluut redelijk". Uiteraard is het wachtwoord, aan het einde van de lange lijst om op te letten, altijd en alleen: veel plezier hebben!

Wat vind jij van een dergelijk gedrag?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt