Oma wordt 99 jaar en haar kleinzoon geeft haar een foto van toen hij nog een kind was: “Je bent het licht van mijn dagen”

Janine

08 Juli 2021

Oma wordt 99 jaar en haar kleinzoon geeft haar een foto van toen hij nog een kind was: “Je bent het licht van mijn dagen”
Advertisement

De onvoorwaardelijke liefde die grootouders aan hun kleinkinderen kunnen geven is werkelijk uniek, er is niemand in ons leven die zo liefdevol, zo zorgzaam en zo wijs tegenover een kind kan zijn als een opa of oma is, behalve hun ouders natuurlijk. De levenslessen van een grootvader zijn zo kostbaar dat we ze alleen opmerken als we geen kinderen meer zijn, we opgroeien en volwassenen worden rijk aan waarden, dezelfde waarden die onze oudere familieleden ons vele jaren eerder hebben bijgebracht...

via Iury Neto

Advertisement
Iury Neto/Instagram

Iury Neto/Instagram

En dus wilde Iury Neto, een Braziliaanse jongen, om zijn grootmoeder te bedanken die 99 jaar is geworden, het verleden vieren en al zijn genegenheid voor zijn bejaarde familielid over de hele wereld laten horen met een zeer tedere fotografische vergelijking vol nostalgie op zijn Instagram-profiel. Iury heeft een heel oude foto gepubliceerd van 30 jaar geleden, waarop de grootmoeder haar pasgeboren kleinzoon in haar armen hield; daarnaast een recente foto, waarin Iury zelf zijn 99-jarige grootmoeder in zijn sterke armen houdt en haar voor alles bedankt.

Iury Neto/Instagram

Iury Neto/Instagram

In het bijschrift schreef de man: "Ik heb veel geluk met zo'n speciale grootmoeder. Vandaag is je verjaardag, oma, en ik voel een unieke vreugde om hier te zijn om het samen met je te vieren. Ik weet niet eens waar moet ik beginnen om je uit te leggen wat je voor me betekent. Jouw omhelzing is de meest lieve van allemaal en elke keer dat we samen zijn, voel ik me de meest geliefde kleinzoon van de wereld!"

Advertisement

Het was duidelijk dat het voor haar kleinzoon een enorme vreugde was om de verjaardag van zijn bijna honderdjarige grootmoeder te mogen vieren, en daarom wilde hij haar eer bewijzen met die ontroerende fotografische vergelijking. De grootmoeder, heel ontroerd door dat nostalgische geschenk, antwoordde en zei: “Lieve Iury, je maakt me heel gelukkig omdat je zo speciaal weet te zijn. Jouw omhelzing is een ongelooflijke bron van energie en ik ben erg blij om je dichtbij te hebben terwijl je meer licht in mijn dagen brengt!"

Dit zijn de meest ontroerende woorden die een oma elke dag van een kleinkind zou willen horen, nietwaar?

Advertisement