Ze geeft £20.000 uit aan plastische chirurgie omdat ze een vriend wil vinden, maar is al jaren vrijgezel - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze geeft £20.000 uit aan plastische…
Hij vindt 1000 euro op straat, maar geeft het terug: het was 2 maanden pensioen van een oude vrouw Hij leefde meer dan 40 jaar in de jungle ver weg van de samenleving:

Ze geeft £20.000 uit aan plastische chirurgie omdat ze een vriend wil vinden, maar is al jaren vrijgezel

09 Juli 2021 • Door Janine
57.231
Advertisement

We hebben allemaal min of meer momenten waarop we ons ongemakkelijk voelen met ons lichaam. We hebben ons misschien lelijk en onherstelbaar gevoeld tijdens onze tienerjaren en waren bang dat we geen hoop hadden een vriendje te krijgen toen we op school zaten. Maar, zoals alle onaangename ervaringen, gaan ze uiteindelijk voorbij. Céline Centino moet echter een hele slechte periode hebben doorgemaakt toen ze 16 was: de jonge vrouw werd vaak gepest vanwege haar uiterlijk, zo erg zelfs dat ze als volwassene besloot al haar spaargeld te besteden aan een operatie om haar uiterlijk volledig te veranderen. Een van haar grootste wensen was om een ​​man te vinden om haar leven mee te delen, maar ze voelde zich te lelijk om succesvol te zijn in deze zoektocht, dus ze wilde het probleem verhelpen door zichzelf helemaal te veranderen. Het resultaat? Ze is nu een mooi model, maar geen enkele man durft zich aan haar te binden omdat ze bang voor haar zijn: "Ze is te mooi".


De jonge zesentwintigjarige Céline Centino, die op Instagram 500.000 volgers heeft, heeft haar gezicht en lichaam volledig vernieuwd om, volgens haar, haar eigen look te verbeteren. Om dit te doen, gaf Céline ongeveer £20.000 uit - al het geld dat ze had verdiend en gespaard toen ze als kapster werkte. Zeker, ze heeft haar doel bereikt, want ze is tegenwoordig een succesvol model en bovenal beweert ze zich perfect op haar gemak te voelen met haar nieuwe vormen. Degenen die zich echter niet erg op hun gemak voelen, zijn de mannen die haar graag willen benaderen maar zich geïntimideerd voelen door haar prachtige uiterlijk. Céline, die in haar tienerjaren werd gepest vanwege haar uiterlijk, heeft zichzelf zeker “gewroken”, maar loopt nu het risico zonder een man aan haar zijde alleen achter te blijven. De vrouw hoopte dat ze door haar uiterlijk radicaal te veranderen, gemakkelijker een man zou vinden om haar leven mee te delen, maar dat bleek juist veel moeilijker.

Blijkbaar waren verschillende mannen met wie ze uitging erg nerveus aan het begin van elke date. In het begin is dat misschien leuk, maar als het zich vervolgens vertaalt in een gebrek aan inzet en wantrouwen van de kant van de man, dan kan zeker niet gezegd worden dat Céline "gewonnen" heeft. Toch omschrijft dit meisje zichzelf als iemand die "niet oordeelt" over het uiterlijk, juist omdat ze hier als kind altijd kritiek op kreeg. Céline heeft geen ideale man in gedachten, maar ze hoopt iemand te vinden die haar aan het lachen maakt en die (enige vereiste) in ieder geval langer is dan zij. Zal ze hem kunnen vinden?

Advertisement

Ondertussen is Céline blij dat ze een familie achter zich heeft die van haar houdt en veel vrienden die haar steunen. Ze nam ook wraak op de pestkoppen die haar kwelden: sommigen van hen zijn haatdragend sinds ze beroemd werd en durfden haar zelfs op Instagram te volgen, maar ze negeerde ze terecht, zonder zelfs maar tijd aan hen te verspillen. "Ik vind het prima dat ze mijn foto's kopen en mij als fan volgen", zei Céline, maar meer niet.

Wat vind je van de transformatie van dit meisje?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt