80 mannen tillen een heel huis met hun blote handen op en verplaatsen het naar een andere plek - BekijkDezeVideo.nl
x
80 mannen tillen een heel huis met hun…
“Ik haal het einde van de maand niet!”: moeder van 4 kinderen lanceert een wanhopig appèl en ontvangt veel donaties Zwart stel adopteert meisje dat door haar moeder in de steek is gelaten ondanks de verschillende huidskleur

80 mannen tillen een heel huis met hun blote handen op en verplaatsen het naar een andere plek

24 Juli 2021 • Door Janine
5.824
Advertisement

Wat zou je denken als je een groep mannen een huis zou zien verplaatsen? Het is zeker niet iets dat je elke dag zult zien, maar op sommige plaatsen in de Verenigde Staten van Amerika is het niet zo ongewoon. Amish-gemeenschappen kiezen vaker voor deze drastische en radicale oplossing wanneer ze besluiten een huis van de ene plek naar de andere te verplaatsen. Een oplossing die perfect in overeenstemming is met hun strikte regels, in het bijzonder hun categorische weigering om elektriciteit te gebruiken. Voor de Amish moet in feite alles "op de oude manier" worden gedaan - dus zelfs verhuizen naar een andere plaats moet deze eenvoudige, maar enigszins moeilijke regel volgen. Als je nog nooit zo'n gebeurtenis met eigen ogen hebt gezien, laten we je de video achter van de bizarre "verhuizing" die plaatsvond in Spartansburg, in Pennsylvania (VS).

Voor deze Amish-gemeenschap in Spartansburg was het geen probleem om af te zien van het gebruik van grote machines om een ​​van hun huizen te verplaatsen. Wat volgens hen nodig is, is veel essentiëler: handen en goed teamwork. Elk van de aanwezigen - 80 personen in dit geval - staken de handen uit de mouwen en stelden zich beschikbaar voor het goede doel door hun bijdrage te leveren. Natuurlijk zijn hun toewijding en skills als teambuilding echt indrukwekkend - een moderne kantoormedewerker zou heel goed inspiratie van hen kunnen opdoen wat betreft teamverbetering. Ze helpen elkaar en dat is de juiste spirit om met de blote handen een huis te kunnen verplaatsen!

Deze 80 Amish draaiden er niet voor om, om een huis zonder enige schade aan het gebouw te veroorzaken te verplaatsen. Een niet onverschillig detail, aangezien er niet alleen veel fysieke kracht nodig is om zo'n gebaar te maken. Door ervoor te kiezen de dingen op de oude manier te doen, blijven de Amish hun waarden, leringen en zelfs hun cultuur behouden.

Advertisement

Het is niets nieuws voor de Amish om hele gebouwen te verplaatsen. Het gebeurde een tijdje geleden met een schuur: 250 mannen, alleen gewapend met wilskracht en hard werken, verhuisden een hele schuur tot verbazing van de meeste gebruikers die de video van het ongelooflijke tafereel aan het bekijken waren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt