Professor houdt het zoontje van een jonge studente in zijn armen zodat ze de les beter kan volgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Professor houdt het zoontje van een…
Een oude vrouw wordt opgelicht aan de telefoon en raakt in paniek in een winkel: de medewerkers bieden aan haar te helpen Hond

Professor houdt het zoontje van een jonge studente in zijn armen zodat ze de les beter kan volgen

13 Juli 2021 • Door Janine
8.426
Advertisement

Er zijn leraren die een bijzondere roeping lijken te hebben voor lesgeven en kennisoverdracht. Een goede leraar is niet alleen degene die gecultiveerd en geschikt in zijn vak blijkt te zijn, maar ook degene die veel empathie en menselijkheid toont. De foto's van Julio Cruz, een Argentijnse professor die zeer alert is op de behoeften van zijn klas, zijn precies om deze reden de wereld rondgegaan: de man houdt een slapend kind in zijn armen terwijl hij doorgaat met lesgeven. Het jongetje is de zoon van een van zijn jonge studenten die op dat moment aandachtig naar zijn woorden luistert. Door het gebaar van professor Cruz kan de jonge studente elke keer de les met de juiste aandacht volgen, ondanks het feit dat ze voor haar zoontje moet zorgen.

"Een studente gaat met haar zoon naar school en de leraar Julio Cruz helpt haar, met haar baby in zijn armen tijdens de les", schreef gebruiker Ariel Bahiano Figueroa op Facebook, in een bericht dat viraal ging dankzij de ontroerende foto's. In ieder geval mag het belang van het gezin een jonge geest er niet van weerhouden om te studeren en zich in te zetten, ook omdat, zoals we allemaal weten, onderwijs de sleutel is tot het verslaan van armoede en het bieden van een betere toekomst voor jezelf en voor je kinderen. Professor Cruz weet dit maar al te goed en wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn studenten zoveel mogelijk baat hebben van zijn lessen. Daarom biedt hij graag aan om het zoontje van een van zijn leerlingen gedurende de hele les te verwelkomen. Kinderen zijn een waardevol bezit, maar ze zijn een natuurlijke afleiding tijdens een twee uur durende les.

Julio Cruz is een veelzijdige docent, die zijn studenten zeer precieze begrippen uitlegt, maar die ook een groot voorbeeld van menselijkheid is. De leraar is bereid anderen te helpen zonder er iets voor terug te krijgen: dat maakt hem de trots van zijn school en zijn land.

Hoeveel professoren die zo toegewijd zijn aan lesgeven ben je in je leven tegengekomen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt