Een 6-jarige jongen redt het leven van zijn lerares tijdens een les - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 6-jarige jongen redt het leven van…
Onderwijzeres vraagt ​​haar kleine leerlingen om getuigen en bruidsmeisjes te zijn op haar huwelijk

Een 6-jarige jongen redt het leven van zijn lerares tijdens een les

16 Juli 2021 • Door Janine
47.177
Advertisement

Ook een kind weet wanneer het noodzakelijk is om bij een ernstig ongeval zo snel mogelijk in te grijpen. De kleine Max Meza, slechts 6 jaar oud, realiseerde zich meteen dat er iets ernstigs aan de hand was toen zijn lerares, Joyce Jarr, op de grond viel en haar hoofd stootte en het bewustzijn verloor. In een geval als dit zou hij zelfs als volwassene verlamd kunnen zijn door de schrik, waardoor de redding vertraging op zou lopen, maar dit was niet het geval voor deze zeer jonge leerling. De jongen slaagde er namelijk, ondanks zijn jonge leeftijd, in kalm te blijven en het leven van zijn juf te redden. De jongen rende meteen naar de eerste de beste telefoon van de school en belde het alarmnummer, om een ​​ambulance te laten komen.

via: ABC News

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, maakten ze duidelijk dat de snelle tussenkomst van de kleine Max het leven van de vrouw had gered. Hoeveel volwassenen zouden de moed van de kleine Max hebben getoond? Hij wordt terecht een "kleine held" genoemd omdat hij het leven van een ander heeft gered. Zijn moeder, Monica Aguilar, is enorm trots op hem omdat hij het leven van zijn juf heeft gered.

De zoon van de leraar bedankt Max met een cadeautje

De vrouw stootte haar hoofd na een val en liep daarbij een hoofdwond op. Nadat hij het enige alarmnummer 911 had gebeld, bleef de jongen ook na het ongeval bij haar om haar te vergezellen en gerust te stellen. De vrouw lag 12 dagen in het ziekenhuis vanwege een hersenbloeding; als Max niet had ingegrepen, had het veel erger kunnen aflopen!

De zoon van Joyce, de juf van Max, Derek Darr, bedankte de kleine held voor zijn gebaar: "Je hebt het leven van mijn moeder gered." Om hem verder te bedanken, gaf hij de jongen een paar mooie Air Jordan schoenen.

Advertisement

Maar de modieuze sneakers waren niet het enige wat de jongen ontving als dank voor zijn uitzonderlijke gebaar: de stadssheriff, Grady Judd, hield een ceremonie waarbij hij Max een certificaat van ereburgerschap en een nieuwe fiets overhandigde.

Complimenten voor deze kleine held!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt