Hij repareert oude auto's en geeft ze aan degenen die ze het hardst nodig hebben: "Zonder auto is het moeilijk om een ​​goede baan te vinden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij repareert oude auto's en geeft ze…
Vrouw houdt het verkeer tegen en redt drie honden die de weg overstaken: niemand was gestopt om hen te helpen 15 foto's die laten zien hoe perfectie binnen ieders bereik en bij de meest ondenkbare gelegenheden kan worden gevonden

Hij repareert oude auto's en geeft ze aan degenen die ze het hardst nodig hebben: "Zonder auto is het moeilijk om een ​​goede baan te vinden"

19 Juli 2021 • Door Janine
1.392
Advertisement

Tegenwoordig lijkt het hebben van een auto echt essentieel geworden, vooral als je ver van het centrum van een grote stad woont. Zoals bekend, hoe meer je naar de buitenwijken gaat, hoe schaarser het openbaar vervoer. Om nog maar te zwijgen van de landelijke gebieden, waar basisvoorzieningen voor burgers vaak ontbreken. Voor een jongere of voor iedereen die werkloos is, is het praktisch onmogelijk om een ​​baan te krijgen zonder een eigen vervoermiddel. Hoe vaak is het je niet overkomen om te lezen over een vacature die, onder de basisvereisten, om het bezit van een rijbewijs en een autonoom voertuig vragen? Degenen die dat niet hebben, worden automatisch gestraft en hebben nog minder kans op het vinden van een baan. Dit is de reden waarom Eliot Middleton oude en gehavende auto's probeert te repareren, om te kunnen doneren aan degenen die ze het meest nodig hebben, namelijk degenen die in de landelijke en meer geïsoleerde gebieden van South Carolina wonen.

De 38-jarige Eliot Middleton leerde het mechanische vak dankzij zijn vader en vandaag zet hij zich in om zijn diensten bijna gratis aan te bieden. Dit komt omdat Eliot in werkelijkheid een kok is en een restaurant heeft waar hij zijn activiteiten uitvoert. Sinds zijn vader er niet meer is, heeft Eliot besloten hem te eren door deels zijn beroep uit te oefenen; tegelijkertijd doet hij dit echter door de meest behoeftigen te helpen. Het aanbod van Eliot is heel eenvoudig: hij biedt je een bord spareribs uit zijn restaurant aan, in ruil voor je oude auto. Sommige mensen brengen Eliot zelfs auto’s die niet meer gemaakt lijken te kunnen worden; Eliot repareert ze geduldig totdat hij ze aan de families geeft die ze het meest nodig hebben.

"Als je geen auto hebt, kun je geen loopbaan hebben. Hoe kunnen mensen die geen diensten tot hun beschikking hebben, zoals betrouwbare buslijnen of Uber, naar de stad reizen, waar ze belangrijke banen kunnen vinden bij havenautoriteiten of productiecentra?”, vroeg Eliot zich af. Dit is de reden waarom Eliot zoveel energie in dit bedrijf steekt: om zijn gemeenschap te dienen. Tot nu toe heeft hij 33 auto's gerepareerd en geschonken aan de meest behoeftige families.

Je kunt bijdragen aan de vrijgevigheid van Eliot door zelfs maar een paar dollar te doneren op deze inzamelingspagina.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt