Ze houdt de zwangerschap voor haar familie verborgen tot ze bevalt: haar moeder beschuldigt haar van egoïsme - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze houdt de zwangerschap voor haar familie…
Het geheim van Aziatische vrouwen om de huid altijd jong te houden: 10 stappen om geen fouten te maken Een meisje is verdrietig omdat ze een bril moet dragen: internetgebruikers troosten haar door haar hun brillen te laten zien

Ze houdt de zwangerschap voor haar familie verborgen tot ze bevalt: haar moeder beschuldigt haar van egoïsme

23 Juli 2021 • Door Janine
2.217
Advertisement

Zwanger zijn is een van de gelukkigste omstandigheden voor een moeder en voor een stel dat al heel lang een kinderwens heeft. Dit is nieuws dat we meestal onmiddellijk met vrienden en familieleden delen, omdat we niet kunnen wachten om de gelukkige gebeurtenis samen te vieren. Toch zijn er bepaalde situaties waarin de aanwezigheid van te opdringerige familieleden het risico lopen relaties te verpesten. Dit is wat er gebeurde met een vrouw, wiens identiteit we niet kennen, die besloot het nieuws van haar zwangerschap niet met de rest van haar familie te delen totdat ze bevallen was. De reactie van haar familieleden liet niet lang op zich wachten: ze beschuldigden haar er allemaal van egoïstisch te zijn. Ze legde echter haar verhaal uit en wilde ondanks alles de mening van internetgebruikers vragen: was zij het echt die zich slecht gedroeg?

via: Reddit
foto: Pexels

De vrouw en haar man waren blij ouders te zijn, ook al was de zwangerschap absoluut niet gepland. Ze wilde echter deze belangrijke ervaring niet delen met haar moeder en stiefvader, en ook niet met hun kinderen. De vrouw legde verder uit dat de relatie met haar moeder altijd behoorlijk stormachtig en tegenstrijdig is geweest, vooral na de dood van haar vader, toen ze nog maar 9 jaar oud was. Vanaf dat moment beschrijft de vrouw haar relatie met haar moeder als volgt: "Mijn moeder heeft veel geleden toen papa ziek werd, maar ze herstelde al snel van de pijn om met andere mannen te gaan daten. Terwijl ik nachtmerries had, huilend wakker werd en na zijn dood vaak paniekaanvallen had.”

De vrouw vervolgde het verhaal over haar jeugd op deze manier: "Het irriteerde haar dat de babysitters haar belden terwijl ze aan het daten was en toen ze trouwde en ik huilde, ergerde ze zich nog meer aan mij omdat ze wilde dat ik een oogje hield op de twee kinderen van haar man."

foto: Pexels

Op 17-jarige leeftijd kreeg de vrouw ruzie met haar moeder en ging ze bij haar grootouders wonen. Lange tijd spraken de twee niet met elkaar en pas kort voor het uitbreken van de Covid-19 pandemie begonnen ze weer contact te krijgen. Ondanks haar hele verleden en uit angst om de reeds bekende "oude dynamiek" opnieuw te activeren, besloot de vrouw het geweldige nieuws slechts twee dagen na de geboorte van de baby te delen. Haar moeder beschuldigde haar er onmiddellijk van egoïstisch te zijn en haar en haar huidige echtgenoot de vreugde te hebben ontnomen de komst van hun eerste kleinkind samen te delen. Nu, na deze reactie, vraagt ​​de vrouw zich af of het een goed idee was om zich met haar moeder te verzoenen. Bovendien ging ze zelfs zo ver dat ze twijfelde aan haar acties en de mening van andere gebruikers vroeg: was ze echt egoïstisch?

Velen antwoordden dat het gedrag van haar moeder niet al te best was geweest: "Ik begrijp het als ze huilde of dat ze zich verontschuldigde omdat ze je zoveel pijn had gedaan dat je het moment van je zwangerschap niet met haar wilde delen, maar na haar egoïstische reactie geloof ik dat haar aanwezigheid niet tot iets positiefs in je leven kan leiden." Wat denk jij?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt