Oude man brengt zijn oude hond naar de dierenarts met een buggy

Skip

04 Augustus 2021

Oude man brengt zijn oude hond naar de dierenarts met een buggy
Advertisement

Gaandeweg hebben we geleerd dat liefde in vele vormen kan verschijnen. Je hebt mensen die onvoorwaardelijk houden van hun huisdier en het behandelen alsof het een gezinslid was. Wanneer er een harig vriendje in je leven komt dan komt het besef dat je iemand zal hebben in je leven die onvoorwaardelijk van je zal houden zonder iets terug te verlangen. Je thuis is nu met liefde vervuld en je vraagt je toch af hoe je zonder hen hebt kunnen leven. Jammer genoeg zullen onze huisdieren nooit zo lang leven als wij en blijft samen oud worden toch bij een onvervulde wens. 

via Wapa

Advertisement

Facebook

Maar uit ervaring blijkt dat het leven echt onvoorspelbaar is, daar hoef je alleen maar wat verhalen voor te lezen om te beseffen dat alles kan gebeuren. Je laatste jaren van je leven delen met je viervoetige vriend is een haalbare wens. Er zijn mensen die dit geluk hebben mogen ervaren en dat hun oude dagen daardoor net even wat fijner werden. Pak de tissues, want het volgende verhaal heeft mensen op internet ontroerd.

Een man was op weg naar de dierenarts. Hij was toeschouwer van een schitterend tafereel waar hij meteen foto's van maakte om het te delen op Facebook. Een oude man nam zijn oude hondje mee in een buggy voor een dierenartsbezoek:"Ik was mijn hond naar de dierenarts aan het brengen en toen zag ik een opaatje lopen dat schuifelend een buggy duwde met een oude hond erin." De man was zo vertederd door het magische moment dat hij de band tussen de twee omschreef als het symbool van echte liefde.  

Facebook

Wat dit tafereel er nog schattiger op maakte is dat het baasje tijdens de tocht meermaals stopte om te kijken hoe het met zijn hondje ging. Hij verschoof hem dan iets zodat hij lekker zat, lekker op zijn gemak en maakte hij zelfs zijn oogjes schoon met een zakdoek. Het lichtgekleurde hondje, zo mooi dat het wel een knuffeldier leek, en natuurlijk wel voelde dat de jaren begonnen te tellen, liet zich gelaten meevoeren.

Het is geweldig om te zien hoe twee kameraden voor het leven elkaar steunen, altijd. Dit uiterst lieve hondje moet vast jarenlang trouw naast zijn baasje hebben gelopen om zo speciaal behandeld te mogen worden.

Advertisement

Een teder gebaar van liefde

Een teder gebaar van liefde

Facebook

Als je zo zit te kijken naar deze foto's ga je je vanzelf afvragen of er iemand is die thuis op deze meneer wacht wanneer hij weer terug is. We kennen zijn verhaal niet, maar een ding weten we wel zeker, namelijk dat hij helemaal niet alleen is, hij legt het laatste deel van zijn levensreis af met aan boord de allertrouwste passagier die hij ooit is tegengekomen op zijn tocht en die zit daar naast hem.    

Advertisement