Vuilnisman helpt een gevallen oude dame overeind en er ontstaat een hechte vriendschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Vuilnisman helpt een gevallen oude dame…
Vrouw overleeft kanker en spoort mensen aan om te gaan leven alsof het hun laatste dag is en te stoppen met wat ze niet leuk vinden 18 foto's van mensen waar je niet goed aan kunt zien hoe oud ze zijn

Vuilnisman helpt een gevallen oude dame overeind en er ontstaat een hechte vriendschap

06 Augustus 2021 • Door Skip
3.309
Advertisement

Toen Collette Kingston ontdekte dat Opal Zucca, haar moeder dementie leek te hebben liet zij een camera installeren in haar deurbel om haar te controleren elke keer dat ze van huis ging. Als de camera ongebruikelijke bewegingen waarnam op de oprit dan kreeg ze op haar mobiel een notificatie daarvan. Tijdens een van haar controles zag ze iets gebeuren dat ze zelf nooit zou hebben zien aankomen. Een schitterend moment waar niet alleen haar moeder bij was betrokken maar ook Billy Shelby, een vuilnisman van 50 jaar. 


Wat Collette zag gebeuren was echt hartstikke bijzonder. Billy verplaatste de kliko van de oude dame terwijl hij haar lichtjes vasthield bij haar arm en haar grapjes aan het vertellen was. Zij leek die enorm te kunnen waarderen. Hoewel zij elkaar ongetwijfeld al lang kenden ontstond er op die dag een speciale band. Hij bevestigt dit zelf ook:"We zijn op het punt dat ik uitkijk naar haar te zien en zij mij"

Maar dit was niet het enige moment waar hij mevrouw Opal behulpzaam was. Alles begon op een dag in januari en was Billy bezig met een van zijn dagelijkse taken toen hij op een gegeven moment zag hoe de oude dame viel terwijl ze het vuilnis buitenzette. Hij liep snel naar haar toe om te helpen, uit angst dat ze misschien haar hoofd had bezeerd. Hij sprak met zichzelf af dat zoiets niet meer zou gaan gebeuren. Sindsdien helpt Billy Opal elke dinsdag de oprit op. Hij zorgt dan niet alleen voor haar kliko maar vertelt hij haar ook nog eens grapjes om haar op te vrolijken.  

Collette werd diep in haar hart geraakt toen ze dit zag gebeuren en belde ze meteen de alfvalverwerkingsdienst om te achterhalen wie deze man was:"Ik kreeg er tranen van in mijn ogen hoe een onbekende een paar minuten nam van zijn dag om niet alleen mijn moeder te helpen maar ook om vrienden te worden."

Advertisement

Opal wilde aan Billy's aardige optreden rechtdoen door dit verhaal dat meteen viraal ging, te delen op Facebook. Deze nobele actie van deze meneer werd zelfs uitgezonden op TV. Het werd ook gezien door Tim Grunhard, voormalig speletr bij de Kansas City Chiefs. Als eerbetoon kreeg hij van hem kaartjes voor de wedstrijd Kansas City Chiefs tegen de Minnesota Vikings.  

Billy dacht dat wat hij deed door niemand werd gezien, en dat geeft aan hoe zuiver zijn onbaatzuchtigheid is. Voor deze vuilnisman is het helpen van de medemens iets doodnormaals. Hij was bovendien aangenaam verrast door de reuring die de op Facebook gedeelde video kreeg. Volgens Billy bestaat er een goede energie, en alleen door het uit te stralen kunnen we het weer terugkrijgen. We kunnen goede authentieke mensen zijn zoals hij, en we kunnen hiermee beginnen door zijn prachtige les ter harte te nemen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt